Şimdi Ara

PDR veya Psikoloji kazanmak için Geometri çözmek şart mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

'35' mat yaptıktan sonra '29' geoyla durumu kurtararak ankara hukuk kazanan arkadaşım varken bana geometriyi önemsiz gördüğünü ve çözmesem olur mu deme usta

Ama hukuk Tm2'den alıyo yani matematik ve geometrinin katsayıları daha önemli tm2'de
  • Sessizlik. kullanıcısına yanıt
    Doğru daha önemli ama geometriyi çoğu kişi yapamıyor o yüzden bu örneği verdim.Ne kadar geometri yaparsan o kadar farkındalık yakalarsın diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessizlik.

Evet arkadaşlar sorum başlıkta. Geometri bilgim sıfır hiçbirşey anlamıyorum yapamıyorum kafa basmıyo bende üzerinde durmamaya karar verdim. Ona ayıracağım vakti matematiğe ayırırsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Ygs'de 8 sorucuk tek çıkıyo zaten Lysde de atıyorum matematikten 20 net yapsam geometriden hiç yapmasam barajı geçiyorum dimi ? Yani geometriden hiç çözmesem matematiği daha iyi yapsam bu bölümleri kazanabilirmiyim ?

Lys de 6.5 geo netiyle 13k oldum
  • Ygs Lys dahil toplam 5netim var geometriden. 9 eylül pdrdeyim. Daha yüksek yer istiyorsan çözmen gerekir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Evet arkadaşlar sorum başlıkta. Geometri bilgim sıfır hiçbirşey anlamıyorum yapamıyorum kafa basmıyo bende üzerinde durmamaya karar verdim. Ona ayıracağım vakti matematiğe ayırırsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Ygs'de 8 sorucuk tek çıkıyo zaten Lysde de atıyorum matematikten 20 net yapsam geometriden hiç yapmasam barajı geçiyorum dimi ? Yani geometriden hiç çözmesem matematiği daha iyi yapsam bu bölümleri kazanabilirmiyim ?

Ygs'de 2, Lys'de ise 6,25 geometri yaptım bu sene hukuk kazandım. Tm2 sıralamam ham puanda 12 bin, Tm3 sıralamam 10 bin

Kaç matematik yaptın peki ?

Lys mat 34,5

Ygs mat 25,75 + 2 geo = 27,75

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisarock13

Edebiyat ile coğrafyan yüksek olursa sıkıntı olmaz. Puan hesaplamalarında denedim pek bi katkısı olmuyor geometrinin tm-3'e.

Bende öyle düşünüyorum ama dersanedeki hocalar öyle demiyo.

Vallahi dün tekrardan hesapladım. Geometriden yapılan 10 netin tm-3 puanına etkisi 8 puan. Oysa coğrafyadan yapılan 10 netin tm-3 puanına etkisi 20 puan. Artık karar senin.

• quote:

quote:

quote:

Edebiyat ile coğrafyan yüksek olursa sıkıntı olmaz. Puan hesaplamalarında denedim pek bi katkısı olmuyor geometrinin tm-3'e.

Vallahi dün tekrardan hesapladım. Geometriden yapılan 10 netin tm-3 puanına etkisi 8 puan. Oysa coğrafyadan yapılan 10 netin tm-3 puanına etkisi 20 puan. Artık karar senin.

İşte bulmak istediğim cevap buydu Çok tşk ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bulmak istediğim cevap buydu Çok tşk ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabi

lys'de yaptığım 7 geo netiyle bana PDR 2. öğretim geliyordu

YGS LYS netlerini yazarmısın lütfen bide hangi üniversitenin geldiğini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farabi

türkçe 33
    mat 29
    sosyal 30
    fen 0
    48 bin

mat2 30
    geo 7
    edb 32
    coğ 17
    obp 43
    29 bin/32 bin geriledim
    inönü

Çok sağol
  • bende cok dusuk geo ile ytü pdr kazandım geo nun katsayısı cok az hem tm 3 de edebiyata yüklen ama yinede geo yu fazlada boslama
  • mrb...pdr kazanmak için en düşük kaç net yapmak lazım ygs-lys 'den ..en düşük kars İ.Ö sanırım.. ortalama kaç net yapmalıyım sizce :(
  • Pdr şuan için 7-8 yıl gider lakin bakanlık psikoloji felsefe sosyoloji mezunlarını bu alanda açığı kapatmak için atarsa kpssde işiniz zor beyler.
  • Tm 3te lysde 4geo sorusu 1coğ. Sorusuna denk geliyor. Ygsde cözmeye calış edb-coğ yüklen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.