Şimdi Ara

PDR ve Okul Öncesi Öğretmenliği Mezunuyum (Bölüm bilgisi/İş imkanı/Dersler-EA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler. Psikoloji seçip çift anadal ile PDR okumak her üniversitede mümkün mü ? Çift anadal yapmak için ne gerekiyor (notlar mı yüksek olmalı) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesley10 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah kardesim ..
    ÇAP başvurusunu en erken 2.sinifta en erken en geç 3.sinifta yapabilirsin başka bir sınıf ya da dönem ortasında yapamazsın.
    Genel not ortalamasını yüksek tut ilk 2 sene alan dersleri az olduğu için bunu yapmak çok kolay diğer seneler çok zor..
    Ben 2.sınıfta başlamıştım..onun için iki bölümde 4 senede bitti..
    %70 her Üniversitede var merak etme her şey gönlünce olsun hayırlı ve bereketli bayramlar 😊

• BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    hocam çap yaparken diğer bölümün derslerini almada sıkıntı çekiliyor mu mesela okul uzar mı?

okul öncesi zorunlu olmuş galiba onun için atamalara da etkisi olur mu hocam ne düşünüyorsunuz?

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Ters öğretim veriyorlar 1.ogretim isen 2. Öğretim çap yaparsın gibi düşün..dersleri genelde çakistirmazlar ama sınavlar cakisir bir günde 4 sınava hazır ol yani
    En kötü ihtimalle 1 yıl uzatirsin.

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Öyle bir düşünce var 2 senedir konuşuluyor ama gelişme yok olursa tabi atamalar artar..

2020 için kesinleşti diyordu haberde ama siz daha iyi bilirsiniz tabii

• 1-bu sene 387 puan 54k sıralama yaptım bu sıralamaya göre en iyi en mantıklı nereyi yazabilirim. Birkaç üni tavsiyesi verir misin
    (istanbuldayım. Ama illa burada seçeceğim diye kural yok kaliteli bulduğun ünileri söyleyebilirsin)

2-mezun olduktan sonra özelde işe alırken nelere dikkat ediyorlar öğrenim gördüğüm sırada kendimi hangi alanda geliştirmeliyim? İngilizce çalışacağım bunun haricinde nelere dikkat edeyim? Özelde bizden ne beklerler?

3-Yeni mezun olduğumda bir yerde çalışacağım zaman haliyle tecrübem olmuyor nasıl işe gireceğim? Üniversitede staj yapmak yeterli midir? Çoğu yere bakıyorum 2 3 yıl tecrübe istiyor nasıl bir yere girip çalışacağım?

4-gideceğim üniversite ingilizce olmaması etkiler mi? İlla ingilizce olan yere mi girmeliyim?

Şimdiden bize zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

• 1-Üniversite sıralamalari hakkında çok bilgim yok ancak metropol şehirler dışında bütün eğitim fakülteleri aynı seviyede... oturmuş kadrolaşma ve tek düze eğitim
    2-İngizlizce özel sektör için çok önemli
    Kulüpler ve özel kolej yönetimleriyle arayı iyi tutup gönüllü stajyer olabilirsiniz..
    3-Kurumsal firmalarda ya da şirketlerde yaptığınız stajlar sizin için referans olabilir
    4-Kamu da çalışacaksınız ingilizce çok ihtiyaç yok ancak özel de yükselecekseniz ingilizce vazgeçilmez o yüzden tamamen nerde çalışmak istediğiniz ile ilgili .

ikinci öğretim yoksa üniversitede noluyo acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.