Bildirim
pdf yazdırma hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ctrlaltdel00
pdf dosyasını print ederken farklı kaydet ekranı geliyor. yani pdf dosyasını yazıcıya göndermek için print tuşuna bastığımda farklı kaydet ekranı geliyor. sorun ne olabilir adobe versiyonunu güncelledim. sonuç alamadım.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?_____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@ -
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
pdf dosyasını print ederken farklı kaydet ekranı geliyor. yani pdf dosyasını yazıcıya göndermek için print tuşuna bastığımda farklı kaydet ekranı geliyor. sorun ne olabilir adobe versiyonunu güncelledim. sonuç alamadım.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
chrome kullanıyorum. yalnız pdf dosyasını masa üstüne kopyaladıktan sonra bile yazamıyorum._____________________________ Everything is nothing -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
chrome kullanıyorum. yalnız pdf dosyasını masa üstüne kopyaladıktan sonra bile yazamıyorum.
Sorum tarayıcıda değil o zaman. Yazıcı ve ya bağlantılarında sorun olabilir. Denetim masasından yazıcıya bak, sorun gösteriyor mu? Ben bir keresinde yazdır diyordum, yazıcı tepkisiz kalıyordu. USB kablosunu takmayı unutmuşum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
-
bu linkte çözümünü anlatmışlar...
http://donanimservisi.com/Thread-Pdf-yazd%C4%B1rma-sorunu_____________________________ -
denedim hiçbiri olmuyor başka bir çözüm önerisi olan varmı kafayı yedim. _____________________________ oku oku -
Merhaba. Konu baya eski ama bugün aynı sorunu ben de yaşadım. Sorunun çözümüne yönelik tavsiyesi olan var mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdiano
Merhaba. Konu baya eski ama bugün aynı sorunu ben de yaşadım. Sorunun çözümüne yönelik tavsiyesi olan var mı?
Adobe reader ı kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü._____________________________ -
Sorun aslında yazıcı tercihi ayarlarınızdaydı büyük ihtimalle.
Yazdır dediğinizde bir ekran açılır ve o ekranda yazıcı tercihi vardır. Yazıcı tercihinde Microsoft Xps Document Writer veya benzer bir şey seçili ise yazdırmak istediğiniz dosyayı yazdırmak yerine farklı bir formatta kaydetmeye çalışır. Bunu bir kere tercih edip, kaydetme işlemini yaptığınızda o ayarda kaydedilir ve bir dahakine yazdırmaya çalıştığınızda yine aynı şey karşınıza çıkar. Sisteminizde kurulu olan yazıyı o tercih yerinden seçip yazdırdınız mı bu sefer de o ayar kalıcı olur ve sorun halledilmiş olur.
Ama tabi programı kaydırıp tekrar yüklediğinizde o tercihler sıfırlandığı için sisteminizde kurulu olan yazıyı direkt görür.
Sorunu çözmenize rağmen cevap vermemin nedeni aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa tekrar bu konudan faydalansın diye.
Kolay gelsin._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X