< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
[PDF] Vedddddddd'in YKS Tavsiye Konusu [SAY: 305 | DİL: 90 | Y-SAY: 737] (12. sayfa)

-
-
Bildiğimiz Google takvimi yahu :).
https://calendar.google.com/
Evet, günlük soru hedefi koymuyordum ama ne yapmışım daha sonra göz atabilmek adına çözdüğüm soru sayısını not etmiştim... -
Çok beğendim bende kanban kullanıp trelloya yazıyorum amelelik yapıp :/ bunu alayım sağolun böyle güzel bir şey sunduğunuz için başka uygulama öneriniz var mıdır?
Bende sizin gibi 3 senedir ana dilim gibi ingilizce biliyorum ve ingilizce kaynaklar okuyorum varsa yabancı uygulama öneriniz indirmek isterim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whydontlovemejenny -- 28 Eylül 2020; 21:4:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu iş için sanırım en iyisi takvim tarzı bir platformda günlük tutmak
Üniversite yükünü hafifletmesi açısından 2 platform kullanıyorum şu an, Google Calendar'dan terfi ettim.
1- Todoist
2- Notion
Todoist -> Klasik todo platformu ama bu işin bence en iyisi özellik/arayüz/vs. açısından. Sadece sıkıntısı şu ki tüm özelliklere erişmek için senelik 60 euro gibi bir para istiyorlar, ben Bilkent.edu mailim ile öğrenci indiriminden 18 euro'ya kullanıyor olucam senelik. Bana sağladığı kolaylıktan ötürü vermeye razıyım bu parayı.
Notion -> Özetle not tutma platformu ama oldukça güçlü. Mükemmel bir platform değil, eksikler var, ama kullanımında biraz pratikleşince oldukça faydalı bence. Kolayca tablo oluşturmak, ders notu vs. yazmak için kullanıyorum şimdilik. Yine öğrenci indiriminden faydalanarak pro versiyonunu bedavaya kullanıyorum, bedava versiyon da var ama ne gibi kısıtlamalar olduğuna bakmak lazım ilgi çektiyse.
-
Up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpeerbasaran -- 17 Ekim 2020; 15:59:52 >
Doğru ve verimli çalışma nasıl olmalıdır. Tam anlamıyla ilk defa çalıştığım bir konuya nasıl çalışmalıyım? Tyt ve Ayt nasıl birlikte götürebilirim? Genel tavsiye verebilir misin?
Şu yazıda kendimi buldum gerçekten şimdiye kadar sınav hakkında okuduğum en mantıklı yazı ve duyduğum en mantıklı sözler bunlardı :) Hayatınızda başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu çok güzel bir konu
dil için öneriniz var mı hocam tyt 16k ile bir daha gireceğim ingilizcemi biliyorsunuz zaten teşekkürler hocam iyi akşamlar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 16 Kasım 2020; 0:30:57 >
İlk 100 muhabbeti ve dolayısıyla bursu son senelerde çokça rağbet görmeye başladığı için her puan türünde gittikçe zorlaşıyor istenene ulaşmak. Sanırım (?) 2018'de benim netlerimle dil puanında TR 1.si olabiliyormuşum lakin bu sene ucundan anca ilk 100'e girebildim.
Diyeceğim o ki 16k TYT'yi koruyarak ilk 100 için şansınızı denemek yeterli olmayacaktır. Artık TYT'nin zirvelere yakın olması gerekiyor zira 110 net TYT'nin yanında YDT fullemem ucu ucuna bir işe anca yaradı.
TYT'yi göz ardı edersek dil namına en büyük tavsiyem daima daha çok maruz kalmak. Bu çok genel bir tavsiye, maruziyet çeşit çeşit yollar ile sağlanabilir; sinema, kitap, e-makale, YouTube, oyunlar, vs. olsun.
Bir diğer deyimle, günlük olarak Türkçe ne yapıyorsanız bunu İngilizce gerçekleştirmeye özen göstermek oldukça yararlı. Yakın bir örnek olarak Turkish Grand Prix'i Türkçe yerine İngilizce takip etmeyi gösterebilirim.
Özellikle ENG 101 dersiniz için yazılan makalelerin üzerine düşmeyi tavsiye ediyorum, ideal bir yol olmasa da belli bir akademik İngilizce'ye maruz kalmak da bir nebze faydalı olabiliyor.
-
Benden duyduğun şeyleri bana mı öneriyosun kral
-
Siz eng101de makale mi yazıyorsunuz hem de ingilizce
Ben eng101 dersinde breakout roomlarda turkce konuşma becerilerinin üzerine gidildiğini duymuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam devlet okulunda ne gibi politik olaylar oldu?
-
Bir aralar ismini çokça duyduğumuz kötü ünlü bazı vakıflar sürekli seminer vermeye gelip duruyorlardı diyeyim.
Başka örnekler de oluyordu, özellikle 15 Temmuz'un ertesi sene politik gösterilerin dozu bir okul için çok fazla olmuştu.
Genel olarak normalde yüzüne bakmayacağım etkinliklere başkalarının amaçları için zorla sokulmak hoş değildi.
-
Hocam özelden bir şeyler sorabilir miyim -
okulla camide siyaseti ben de hiç sevmiyorum hocam
-
@taveuni bunu arıyordunuz sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridabaci -- 12 Mart 2021; 9:7:21 > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X