Bildirim
pdf ten ciltli kitap yapımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bizim üniversitenin yanında bir fotokopici var istediğin kitabı götürüyorsun ve sana istediğin şekilde çekip veriyor.Makina pcye bağlı olduğu için şayet götürdüğün kitap yaygın kullanılan bir kitapsa fotokopinin hepsini pdf haline getiriyor ve pcde bekletiyor.Atıyorum serway fizik kitabı istiyorsun gidip söylüyorsun ve pdfden şakır şakır çekip ciltliyor.Ben 4 sayfayı bir kağıda bastırıyorum ve 1 kağıt (önlü arkalı) 5 kuruşa çekiliyor.
Senin kitap 125 kağıt olur ve 5 kuruştan 6.25+1.25 cilt =7.5 lira ediyor bizim fotokopicide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Ocak 2010; 13:29:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
Bizim üniversitenin yanında bir fotokopici var istediğin kitabı götürüyorsun ve sana istediğin şekilde çekip veriyor.Makina pcye bağlı olduğu için şayet götürdüğün kitap yaygın kullanılan bir kitapsa fotokopinin hepsini pdf haline getiriyor ve pcde bekletiyor.Atıyorum serway fizik kitabı istiyorsun gidip söylüyorsun ve pdfden şakır şakır çekip ciltliyor.Ben 4 sayfayı bir kağıda bastırıyorum ve 1 kağıt (önlü arkalı) 5 kuruşa çekiliyor.
Senin kitap 125 kağıt olur ve 5 kuruştan 6.25+1.25 cilt =7.5 lira ediyor bizim fotokopicide
İzmir'demi bu yer?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 5 Ocak 2010; 13:36:07 > -
yok malesef Eskişehirde..
Yani örnek teşkil etmesi için anlattım bunları..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Ocak 2010; 13:37:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
yok malesef Eskişehirde..
Yani örnek teşkil etmesi için anlattım bunları..
Teşekkür ederim. Maliyet konusunda yaklaşık olarak bilgilenmiş oldum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X