Şimdi Ara

Pdf Sayfa Birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir pdf var. 1 sayfa için fazla boş alana sahip. Pdfdeki 2 sayfayı 1 sayfaya sığdırıp yazdırabilir miyim ?

Yazıcımın ayarlar kısmı calısmıyor. Yani pcnin ayarladığı ayarlara uymuyor o yüzden pdf üzerinden oynama yapmak zorundayım

• pdf leri ss alarak resim olarak kaydet. kırp. sonra alt alta koy gene ss al. bunları yaparken boyutunu da ayarlarsın. sonra en son oluşan image dosyasını internetteki herhangi bir sitede pdf ye çevir sonra o pdf yi çıktı al ya da direk resim dosyasını da çıkarabilirsin ama o nasıl olur kağıda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

pdf leri ss alarak resim olarak kaydet. kırp. sonra alt alta koy gene ss al. bunları yaparken boyutunu da ayarlarsın. sonra en son oluşan image dosyasını internetteki herhangi bir sitede pdf ye çevir sonra o pdf yi çıktı al ya da direk resim dosyasını da çıkarabilirsin ama o nasıl olur kağıda bilmiyorum

60 sayfa hocam. Çok uzun surer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdflerin hepsini worde çevir. eğer scan falan yapılmış pdf değilse worde guzel geçer. küçük harf hataları olabilir. not falan yapacaksan sorun olmaz.

Wordleri birleştir düzenle. veya tek dosya ise içerisinde düzenle işte sonra çıktı al.
  • https://www.pdfescape.com/windows/

o ozellik var mi bilmiyorum ama indirileni dene bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

pdflerin hepsini worde çevir. eğer scan falan yapılmış pdf değilse worde guzel geçer. küçük harf hataları olabilir. not falan yapacaksan sorun olmaz.

Wordleri birleştir düzenle. veya tek dosya ise içerisinde düzenle işte sonra çıktı al.

Hallettim hocam. Foxit readeri yukledim, onun yazdirma seceneklerinde pdf olarak kaydet varmis. İstedigim sekilde kaydedip yazdirdim.

İlgileriniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf den metin kopyalama
    5 yıl önce açıldı
    Pdf den kitap yazdırma ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.