Şimdi Ara

Pdf dosyasini nasil yukluyoruz....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ipod toucha pdf uzantili dosyalarimizi nasil yuklendigimiz hakkinda bir bilgisi olan varmi. I tunes uzerinden atamiyorum. Iyi calismalar.

• Açıkçası bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Herhangi bi application olmadan atmak mümkün değil die biliyorum.
  • itunes de bir sürü pdf programı var fakat o programlar görüntülemek için olsa gerek. Ben pc den ıpoda nasıl yükleneceği konusunda bilgi almak istiyordum.
  • discover programını kullanın orada nasıl kullanacağınız yazıyor
  • Mobilestudio, Mobilefiles, Readlledocs (tavsiyemdir) birini veya bunlar gibi iş görecek bi programı tocuha yükledikten sonra. winscp veya DiskAid gibi bi programla user-aplications klasörünün içine tek tek bakacaksın orda yukarda ki uygulamalardan hangisini kurduysan o nu bulacaksın. Onun içinde document klasörü vardır. Onun içine at olsun bitsin.
  • Yardimlariniz icin cok tssekkurler. Iste bu sitenin ben bununu seviyorum. Hizli ve dogru yardimlasma = forumdonanimhaber.com :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jubujup

discover programını kullanın orada nasıl kullanacağınız yazıyor

merhaba. discover gayet guzel ve basarili bir programa benziyor fakat bu programla veya bildiginiz baska bir programla masaustu pc ile wireless modem uzerinden veri transferi yapabiliyormuyuz. Ben pc kullaniyorum ve nete LAN uzerinden giriyorum. verilerimi kablosuz olrak gondermek istiyorum mumkunse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: csman2009

quote:

merhaba. discover gayet guzel ve basarili bir programa benziyor fakat bu programla veya bildiginiz baska bir programla masaustu pc ile wireless modem uzerinden veri transferi yapabiliyormuyuz. Ben pc kullaniyorum ve nete LAN uzerinden giriyorum. verilerimi kablosuz olrak gondermek istiyorum mumkunse.

:) hangi uygulamada olabilirki bu istedigim ozellikler. Hic sanmiyorum ama bellide olmaz tabii belkide benimle ayni durumu yasiyab birisi vardir. Baye merak ettim bak simdi. Gercekten varmidir boyle bir uygulamaki bekleyelim gorelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csman2009 -- 11 Mart 2009; 22:08:39 >

• quote:

Nasıl atıcaz peki PDFleri?
  • Discover programı ile rahatca atıp okuya bilirsin. Wifi üzerinden transfer yapıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.