Şimdi Ara

pdf çıkararak mı çalışmak not tutarak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam kimisi yazarken ezberler üstüne 1 kez okur hiç unutmaz kimisi pdf üzerinden çalışır direk okur hafızasında kalır karar senin ama tek mat geo içinde çıktı almaya gerek yok tüm dosyaları ayarla bir flasha at git fotokopiciye çektir yani gidip sadece ders notu vs çıkarcaksan 500 600 tl yapacağın masrafa değmez bence

• kendinemezun kullanıcısına yanıt
    Alınabilir o zaman hocam ben hep 500 600 aralığında görüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kartuşun bitince gidip mürekkep alıcaksın internetten ve o mürekkep bir türlü baskıda çıkmıycak zar zor halledeceksin bu sefer 2 gün sonra bozulcak tekrardan. Geçen yıl yaşadığımdan diyorum.

Yazıcı alıyorsan kartuş bitince yeni kartuş alman lazım ve çok pahalıya patlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigue -- 27 Eylül 2019; 23:53:44 >
  • 180 tl yazıcı :) kartuş yazıcı dan daha pahalı. Sana tavsiyem en kötü ihtimal kartuşlu al, yada benim gibi Epson ecotank mürekkep tanklı al sayfa başı 1 kuruş a gelsin , bir mürekkeple ortalama 10-15 k baskı al muadil 50 orijinal 100-120 arası mürekkebin. Almışken bir kere al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ajgiel A kullanıcısına yanıt
    hak verdim araştırınca

• kendinemezun kullanıcısına yanıt
    Epsondan bakın hocam canon epey sıkıntılı tanklıda, benim geçen sene 1500 e aldığım l3050 şuan 800e düşmüş, ecotank serisinden herhangi biri işinizi görür, arkalı önlü bir sayfada 2 sayfa olacak şekilde kitapçıkta yaptığınızda tamamdır, zaten 25-30 kitap sonra yazıcı kendi fiyatını karşılamış oluyor

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Hocam bence var çünkü ben biraz karmaşık yollardan kullanıyorum ama bende bile toplu hali var 2019 pdfler şeklinde sitesinde olması lazım yoksa bile pdf birleştirme işlemini uygularsınız eğer hiçbir yol bulamazsanız bana yazın bakalım hal çaresine

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.