Şimdi Ara

pcyi kaparken bazen porgram sonlandır çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcyi kapata basıyorum sonra ekranı kapatıp gidiyorum sonra bi geliyorum pc hala çalışıyor.İşin ilginci tüm programlar kapalı olduğu halde gene çıkıyor:SSizce bunun nedeni nedir?

• up
  • Bende de bazen oluyor bu sorun. Görev yöneticisinde görünmediği halde acıkmış gibi davranıyor programlar ve programı sonlandır çıkıyor. Ben de çözemedim ama şu geldi: Kapamadan önce hata veren program olduysa eğer, o programla ilişkili arkada çalışan ve görev yöneticisinde çıkmayan programlardan bağlantısı henüz kesilmemiş olabilir diye düşündüm. Mesela oyun hata verdi. Ekranda oyun kapandı ama oyuna yardımcı diğer programlardan birisi halen hatalı olarak çalışıyo. olabilirmiki?
  • olabilirde nasıl engelliycez bu sorunu
  • o dediğin şey bendede oluyoda hiç araştırmadım genelde olan bir sorun bu ama sadece sende değil yani
  • project 1 virüsüde olabilir.Çünkü ; geçen zamanlaradada bir virüs girdi pcyi yavaşlatıyordu ve pcnin kapanmasına engel oluyodu.Fakat nası bişeyse ctrl-al-delde bu projectin çalıştığı görülüyodu burdan kapatıyordum şimdi basınca hiçbir progrma çalışmıyor.Bu sorun beni rahatsız ediyor bilen arkadaşlar varsa çözümü söylesin diye yazdım sorunumu
  • XP'den çıkarken
    bazen bilgisayann otomatik olarak kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit\'e girip "HKEY_CUR-RENT_USERControl PanelDesktop" anahtanna gidin, burada "PovverOffActive" DWORD değerini bulun, ve değerini "1" olarak değiştirin

alıntıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya düzeltilmesi acıkca bana zor gibi geliyor. Sebebini sorarsan şöyle açıklayayım: Mesela nero programı kurulurken bilgisayarın heryerine yerleşiyor. Kaldırırken regediti dahi silsen yine bazı yerlerde ahead klasörleri çıkıyor. Şimdi neronun nereye ne koydugunu tam olarak bilmeden nasıl herşeyi silemiyosan, bu program da calışırken nerelerden yardım alıyor bilmezsen ilişkili tüm programları sonlandıramazsın. Yani hatayı tam olarak ne veriyor bilemiyorsun. Hatayı bilmeyince çözümü de bilemiyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

XP'den çıkarken
    bazen bilgisayann otomatik olarak kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit\'e girip "HKEY_CUR-RENT_USERControl PanelDesktop" anahtanna gidin, burada "PovverOffActive" DWORD değerini bulun, ve değerini "1" olarak değiştirin

alıntıdır...

Teşekürler. Eminim hekesin işine yarayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazsobasi -- 22 Eylül 2007; 23:59:10 >
  • saolasın
    quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

XP'den çıkarken

alıntıdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.