Şimdi Ara

Pcsx2 Emülatör Hatası Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.Uygun yere taşınabilir.Simdi soruna geçiyorum.Yaz geldi evde pcsx2 emulatörünü indirip iso oyunlar oynuyordum aklıma mortal kombat shaolin monks geldi 2 siteden indirdim oyunu açıyorum giriyorum karakter secmede karakteri seciyorum intro geliyor ve introda sonra loading doluyor loading bitince oyuna girmesi gerekirken pcsx2 çalısma durduruldu hatası alıyorum ve en çok istedigim sen o oyunu oynamak acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: lazmaz41

Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.Uygun yere taşınabilir.Simdi soruna geçiyorum.Yaz geldi evde pcsx2 emulatörünü indirip iso oyunlar oynuyordum aklıma mortal kombat shaolin monks geldi 2 siteden indirdim oyunu açıyorum giriyorum karakter secmede karakteri seciyorum intro geliyor ve introda sonra loading doluyor loading bitince oyuna girmesi gerekirken pcsx2 çalısma durduruldu hatası alıyorum ve en çok istedigim sen o oyunu oynamak acil yardım

bi kaç tane farklı versiyonunu indir olmasa youtubede pcsx2 mortal kombat shaolin monks ayarlarına bak ingilizce aratırsan süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.