Şimdi Ara

PCnin kullanılmıs oldugunu nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklasık 1.5-2 ay once vatan bilgisayardan lenovo y500 modelini aldım bilgisayarın 3 haftada anakartı yandı nasıl yandıgını bilmiyorum ara sıra oyun oynamaktan baska bişi yapmadım yani neyse yenisini verelim dediler aldık bi kutuyu actım ıcındeki jelatinler sökülmüş bilgisayarda esed32 google chrome mozilla vs programlar yuklu belgelerimde sacma sapan dat dosyaları var anlayacagınız bn kullanılmıs bilgisayar oldugunu dusunuyorum sizcede kullanılmıs bilgisayar mı kesin kanıt olarak pcinin daha onceden kullanıldıgını nsl ogrenebilirim bilgisayarı vatandan aldım bu modelden kalmadı diolar ne yapmam gerekiyor acil yardım ? valla şikayet etmeyi bile dusunuyorum ne hakla bana yeni bilgisayar verecegiz diye kullanılmıs bi ürün verebiliyorlar

• Değişim yapmışlar ne güzel işte kullanılmış olsa ne olur temiz olduktan sonra bence problem etme fazla.
  • iyi de belki bi parcasini degistirmislerdir belki bi hasar gormustur onceden nerden bileyim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kardeş direk paranı iste yada sıfır makina verin de bes belli adamalr 2 el makina vermişler. + o programlar kurulumlar içinde asla çıkmaz sıfır makinanın.
  • Teşhir ürünü vermişler sanırım paranızı iade isteyin ve kesinlikle kabul etmeyin.
  • kapali kutu 0 varsa vercekler sizce varsa alayim mi yoksa direk para iadesi mi isteyim

• İstersen al hocam yani sende gönlün ne isterse yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun bi ust modeli ciktida parayi alip ona veririm belki diye dusundum de simdi model tukiyeye gelecek onun fiyatinda mi olacak derken ugrasmaya gerek yok alip kurtulayim en iyisi :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.