Şimdi Ara

PCMark Skorlar buraya .... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
0
Favori
25.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki e6 lar daha iyi bizim e4 dandik çıktı be
    quote:

Orjinalden alıntı: JR

PCMark Skorlar buraya ....

ahh güzel bi soğutmam olsa

tam boyut =http://img157.imageshack.us/img157/6681/78009wm.png

edit: yaw sitesine nasıl göndercez, gönder yapınca "yok öyle beleşe" diyo, gönderenlen satın almış mı oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

güncelledim

quote:

Orjinalden alıntı: passenger59

Bir sonuçta benden 7172
    http://service.futuremark.com/compare?pcm04=3072927

Hocam, cpu ve mem skorunu ayrı ayrı verirsen listeye alabileceğim

@digiali

bak 2400 de kalmışın, dual corelar gebertecek bu listeyi. JR gibi 2800 de skor al bakem

@asefik

kardeş o ram skoru ne öyle?

Meke kardeş ASUS P5WD2'i için beta bios buldum "0509" bu biosta chipset bölümünde DRAM Throttling Threshold ayarı var...Enabled yapınca bu oldu Valla benim günahım yok

• quote:

Orjinalden alıntı: digiali

olm sen ne yaptın dün kulaklarıma inanamamıştım şimdi gözlerime inanamıyorum bravo 830 gelince yine yıkarsın ortalığı

Ali kardeş Hakikatten artık 830'u devreye sokmak lazım baksana"JR" arkadaş ne yapmış
    Kia ceed premium 1.6 crdi 2012
  • pcmark200x ve benzeri programlar pc lerde senkronize overall performans ölçümü için üretilmiş programlar ve cpu,memory vs nin senkronize çalışmasını puanlıyor.pc nin başarısıda tüm komponentlerin senkronize çalışarak işlemleri gerçekleştirmesi ile ölçülmeli diyorum.Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz.Sizden istirhamım mümkünse mevcut sıralamalara (mevcut sıralama yöntemi için birşey söyleyemiyorum sanırım ihtiyaçlar ve talepler o yönde olduğu için öyle düzenlendi), ilave olarak birde overall performans sıralaması ilave etmeniz(yani direkt pcmark 200x puanlarına göre)
    Aksi durumda PCMARK200X programlarının ÜRETİCİSİ olan FUTUREMARK sitesinde kabul gören test sonuçlarının bu programın kullanıcılarının oluşturduğu bir Türk sitesi olan donanımhaber.com un forum sitesinde hemde moderatörünün açmış olduğu bir topicte kabul görmemesi gibi garip bir sonuç ortaya çıkacaktır.
    Belki sorunun kökünde pro versiyon kullanmamak yatıyor.Birçok kez pro versiyonu satın almak için deneme yapmama rağmen çeşitli hata mesajları nedeniyle bu gerçekleşmedi.Yani Amerika ,kanada,Almanya sitelerinden defaten internet üzerinden alım yapmış olmama rağmen ne hikmetse bu programı satın almayı beceremedim.Bunu tekrar deneyeceğim.Yinede benim gibi puanlarını ayrı ayrı göremeyen arkadaşlar için direkt pcmark200x puanlarına göre bir sıralama ilave ederseniz sanırım katılım daha fazla olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger59 -- 19 Eylül 2005, 13:08:25 >

• quote:

pcmark200x ve benzeri programlar pc lerde senkronize overall performans ölçümü için üretilmiş programlar ve cpu,memory vs nin senkronize çalışmasını puanlıyor.pc nin başarısıda tüm komponentlerin senkronize çalışarak işlemleri gerçekleştirmesi ile ölçülmeli diyorum.Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz.Sizden istirhamım mümkünse mevcut sıralamalara (mevcut sıralama yöntemi için birşey söyleyemiyorum sanırım ihtiyaçlar ve talepler o yönde olduğu için öyle düzenlendi), ilave olarak birde overall performans sıralaması ilave etmeniz(yani direkt pcmark 200x puanlarına göre)

Arkadaşım seni sorununu çözecek tek şey PCMark04'ün Pro sürümünü edinmek.Senin elindeki sürüm FREE edition olanı.Yani sadece toplam skor veriyor ve bu toplam skorda Grafik kart ve HDD de var,
    Şöyle düşünelim 2 sistem var işlemciler ikisindede 3.0 ve overclock ile 4.0 oldu ve ramlerde yanı hızlarda HDD lerde aynı performance de çalışıyor ama birincide 7800GTX var diğerinde 6600TD ve sonuçlar tahmini olarak overal skorda 7800GTX olan diğerine fark atar.Ama gerçekte iki işlemci ve remde hemen hemen aynı skoru alır....

İşte bu topiğin amacıda bu "CPU-MEMORY" skorlarını karşılaştırmak.

• Toplam puan yanında HDD puanı da listelenebilir belki.

siz neden ayrı alamadınız bilemedim.

test bölümünde "select" yaparak sadece cpu ve sadece mem seçemiyormusunuz?

Orjinalden alıntı: meke

Toplam puan yanında HDD puanı da listelenebilir belki.

siz neden ayrı alamadınız bilemedim.

test bölümünde "select" yaparak sadece cpu ve sadece mem seçemiyormusunuz?

Free sürümünde select bölümü çalışmıyor.Bu özellik Pro sürümlerinde var.Yani free sürümünde sadece toplam skor alınabiliyor.
  • Onu hiç denemedim.Birçok opsiyonda "bu özellik pro versiyonda kullanılabilir" dediği için çok kurcalamamıştım)Bu arada pro versiyonları internet üzerinden satın aldım,artık sorun olmayacaktır.Ama yinede direkt puanlara göre bir sıralama yapılması toplam performansların sergilenmesi açısından faydalı diye düşünüyorum.Benim gibi puanları ayrı göremeyen başka arkadaşlar varsa(gerçi benim gibi başka bir sazan oldğunu sanmıyorum ama) onlarada faydası olur.Teşekkürler

Onu hiç denemedim.Birçok opsiyonda "bu özellik pro versiyonda kullanılabilir" dediği için çok kurcalamamıştım)Bu arada pro versiyonları internet üzerinden satın aldım,artık sorun olmayacaktır.Ama yinede direkt puanlara göre bir sıralama yapılması toplam performansların sergilenmesi açısından faydalı diye düşünüyorum.Benim gibi puanları ayrı göremeyen başka arkadaşlar varsa(gerçi benim gibi başka bir sazan oldğunu sanmıyorum ama) onlarada faydası olur.Teşekkürler

Sevindim iyi skorları bekliyoruz."p4 550 3.40&4.55 lga775 cpu / Corsair 5400UL ddr2 675mhz" ikilisi çok iyi iş çıkaracaktır

• sizi intelciler sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: asefik

• quote:

sizi intelciler sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: asefik

Evet Alicim hatta AMD X2'ler çoğaldı diye çıtayı biraz daha yükselteyim dedim 640'çıkardım 830'u taktım...zirve öyle kolay değil

• ahh benim ddr600e kardeş bulabilsem, o zaman güzel olurdu, ama neyse şu ramlere şebeke elektriğini bi bağliyim

şaka bi yana benim ramler en fazla ince ayar yapsam 6k görür, ne gelirse işlemciden gelecek

edit: benim ramler tırt, %8 o/c anca oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motun94 -- 19 Eylül 2005, 20:50:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 21 Eylül 2005, 10:05:51 >
  • quote:

şefikciğim arttırıyorum
    Amd64x2 rulez

Hele şükür Ali kardeş seni zirvede görmek büyük zevk.... tabiki zirvedeki isim değişti ama zirve hala Trabzon'da...Hadi bakalım 2.800 'de yapta tam kıvam olsun

• kardeşim bıktım güncellemekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 21 Eylül 2005, 20:12:12 >
  • Piyasaya AMD X2'ler çıkınca bu ramlerle PCMark04 tahtını devretmek gerekti...Neyse PCMark2002 tahtı hala bende

PCMark2002

• tansel güzel skor
    buda benden
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.