Şimdi Ara

Pci wi fi alıcısı mı ? Usb adaptör mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarimda tp link in bir usb adaptörü var nano diye geciyordu 2 sene once almistim. Rezaletmis. Evde telefon ile hiz testinde 28mbps goruyorum masaustundeki 0.4t falan diyor ya. Ve baglanti hizini da 30-40mbps gosteriyor anlamis degilim. Sizce usb alici mi yoksa pci alıcı mi ?
    Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dahili cihazlar her zaman haricilerden daha iyi performans verirler
  • Peki evde 25mbps net var. 150mbps destekli bir pci kart alsam yeter mi ? 300 e filan gerek yok dusuncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Peki evde 25mbps net var. 150mbps destekli bir pci kart alsam yeter mi ? 300 e filan gerek yok dusuncesindeyim.

tabikide
  • Teşekkür ederim :)

• Bunu almayı düşünüyorum. Telefon pc nin bulunduğu yerden 3/4 çekiyor. Hatta başka android telefonu pc ye bağlayıp onu modem yaptığımda 2.6mb/sn hız görüyorum download sırasında. Bu kart hayli hayli yeter sanırım

http://www.netsiparis.com/tp-link-tl-wn781nd-150mbps-wireless-pci-express-adapter-atheros-chipset-2-4ghz?ref=akakce&source=mobil&v=1.73.6

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu aldınız mı cihazı,memnun musunuz,ben de usb wireless dongle arayışındayım da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    O zamandan bu yana modem pc den uzaklaştı. Araya 3 duvar girdi ve çekim epey düştü. Bende bir AP aldım (tenda n301) masaüstünün yanına koydum. Ap uzerinden ethernet ile interneti aldım ve evin her tarafında da full wi fi çekimine kavuştum. Pci kartı alsaydım büyük olasılıkla çekmezdi.

Cihaz sorunsuz diyebilirim. 1 saat süren maplerde bf4 oynuyorum dc yemeden. Donwload son hızda indiriyorum. Çok çok nadir bağlantı kopuyor. Tek olumsuz yanı 25mbps aldığı neti kablolu olarak 25mbps masaüstüne getirmesine karşın kablolu olarak 10-12 mbps olarak dağıtması. O da dert değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 21 Haziran 2016; 21:00:58 >
  • Airtise Air2610 vatan bilgisayarda kampanyada AC wifi adabtör usb üzerinden çalışıyor 2.4 ve 5 ghz bandları görebiliyor fiyatı 59 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.