Bildirim
PCB ÇIKARTMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pozitif +20 yi araştır istersen.. -
quote:
Orijinalden alıntı: power.renk
MERHABA ARKADAŞLAR İŞ YERİNDE PCB CIKARAMADIGIMDAN ÇOGU DEVREYİ YAPAMIYORUM.
1000TL YE KADAR BÜTÇE AYIRDIM BU İŞE NE ŞEKİLDE EN İYİ SONUCU ALIRIM ?
HANGİ EKİPMANLARI ALSAM DAHA İYİ OLUR ?
ÜTÜMÜ ? KİMLİK PRESS MAKİNASIMI ?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Pozitif 20 maliyetli iş ve zaman alıyor.Ben kuşe kağıdı kullanarak ütüleme yapıyorum 20x20 plakete yapacağım devreden 5-6 tane basıyorum ütülemesi 3dk soğutması ve ayırması 5 dakika sürüyor.Pozitif 20 de ise işlem daha zaman alıyor. -
pozitifk 20 ile daha güzel çıkyor yaklaşık 45dk sürer ondada.. -
1000TL bütçe varsa kesinlikle serigrafi. -
Eger isin ticaretini yapmiyorsaniz 1000tl vermek pekde mantikli degil. Onun yerine olcu aleti devre elemani vs almak daha mantikli -
Ev içinde en kalite PCB yapımı için: lazer yazıcı + laminatör + Asit (perhidrol, tuzruhu , su )
bence en pratik yöntem bu...
2 saatlik bir sürede, baskısı yapılmış, asitleme işlemi bitmiş, malzeme delikleri delinmiş, montaja hazır hale gelmiş PCB için en kolay yöntem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 21 Ağustos 2013; 2:35:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X