Şimdi Ara

PC Yükseltme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolay gelsin, forumda sürekli okuyordum insanların yükseltme muhabbetlerini ve yardımlarınızla sıra bana geldi sanırım. öğrenciyim ve cüzî bütçeye sahibim ve teknik anlamda pek bilgi sahibi sayılmam. araştırmayı yaptım ve öncelikle masaüstünün özelliklerini vereyim, zamanında bilgisizlikten casper'ın hazır kasalarından aldık.

PC Yükseltme Yardım
     PC Yükseltme Yardım
     PC Yükseltme Yardım
     PC Yükseltme Yardım
     PC Yükseltme Yardım
     PC Yükseltme Yardım

- göründüğü gibi ekran kartını yükseltmem lazım, bunu düşünüyorum (link), fikirlerinizi lütfen beyan edin.
    - ayrıca ilave ram almam (uyumluluk şeyini pek anlayamadım, gecikme olayı ve kaç V ihtiyaç olur vs.) hangi RAM markasını tavsiye edersiniz?
    - r7 260x için 500 W power supply diyor burada (link) yani power da gerekiyor, bendeki power 230'larda dolanıyor sanırım. onun için de şuna baktım (link)

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecitekme -- 15 Haziran 2015; 1:57:11 >

• fecitekme kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olarak gtx750ti yada r7260x r7265 olabilir r7 265 üzeri dar bogaz yapabilir ve bu kartları alıdıgında psuda büyük ihtimal değişir ama yinede psunun tam marka modeli yaz
    ram olarak 1333mhz cl9 ram işini görür örnkhttp://www.sinerji.gen.tr/kingston-4-gb-1333-mhz-ddr3-ram-cl9-pmu33529
    psu gerçek 500w yada 12v kanalı yüksek bi psu gerekli örnk http://www.sinerji.gen.tr/corsair-450w-cp-9020096-eu-guc-kaynagi-pmu54828
    ve bütçenide yazarsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 15 Haziran 2015; 11:14:17 >

• crysef kullanıcısına yanıt
    taksitle alacağım için çok sorun değil aslında, 3 ay boyunca her ay 233 liradan 700 liralık bütçem var diyebilirim. anakart pegatron ipsxb-h61. peki hocam bu yazdığın üç grafik kartı arasında intel i3 2130 ile uyumluluğu en yüksek olan hangisidir? r7'ler i3 ile sorun çıkartıyormuş diye okudum da. bir de şu overclock olayına tam anlamıyla gireceğim mümkünse, o yüzden power 500W tavsiye etmiş olabilirler mi? yani tavsiye etmiş olduğunuz psu yeterlidir öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecitekme -- 15 Haziran 2015; 17:57:51 >
  • fecitekme kullanıcısına yanıt
    r7lerin i3lerde sorunlu diye bşy hiç duymadım pekde fark etceni zannetmiyorum

uyumluluk konusunda hepsi uyar ama güç kaynagı yeterli ise ekran kartını aldıgında psu değiştirmen gerecektir

psu masrafı sıkıntı değilse r7 260x yada gtx750ti benzer performans verir r7 265 biraz daha iyi olur

r7 265 + psu iyi seçim olur

yeni nesil oyunlar 4 çekirdek daha iyiler ve 4 çekirdek genelde destekliyor ama işlemci değiştirirsek anakart masraf çıkarır bu sebeple r7265+psu alın
  • crysef kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, yardımcı olduğunuz için. dediğiniz gibi yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.