Şimdi Ara

Pc ye Mübarek Bir AT Girmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün pcyi açtığımda sağ ağ simgesinde yuvarlak vardı ve ağı açtığımda donuyor skype virüs programı falan açılmıyor. Sistemi geri almaya çalışıyorum açılmıyor. Bilgisayar özellliklerinde işlemci ram yok falan yazıyor. Sinir merkezlerinden önlücem ama bazıları donuyor açılmıyor. Bilgisayarımda önemli programlar ve oyunlar var format atmak istemiyorum lütfen yardım edin. Windows ile tarattım 3 virüs buluyor belli bir yerden sonra mavi ekran veriyor. Mccafe ile tarattım buldu ama bişey olmadı. Comodo, nod 32 yüklenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinyild

Merhaba arkadaşlar. Dün pcyi açtığımda sağ ağ simgesinde yuvarlak vardı ve ağı açtığımda donuyor skype virüs programı falan açılmıyor. Sistemi geri almaya çalışıyorum açılmıyor. Bilgisayar özellliklerinde işlemci ram yok falan yazıyor. Sinir merkezlerinden önlücem ama bazıları donuyor açılmıyor. Bilgisayarımda önemli programlar ve oyunlar var format atmak istemiyorum lütfen yardım edin. Windows ile tarattım 3 virüs buluyor belli bir yerden sonra mavi ekran veriyor. Mccafe ile tarattım buldu ama bişey olmadı. Comodo, nod 32 yüklenmiyor.

PM gel hocam
  • Sorun devam etmekte
  • hijackthis ile sistem logunu almanı öneririm.
    ardındanda malwarebytes ile derin tarama gerçekleştirmeyi dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.