Şimdi Ara

Pc yavaş açılıyor (Sistem yeni ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: er36po

Merhaba,
    Aslında o soruyu size sormamın asıl nedeni:konuyu açan aslen görgü'süz olup ama herkesi kendi gibi görgü'süz sanan arkadaşın sorusu özerine olmuştu.
    O arkadaşın iddiası:win7 ve hdd li bir sistem 25 saniyenin altında açılırmış eğer bu doğru ise! Demekki ben hızlı sistem yapayım diye 20bin liranın üstünde harcadım parayı boşuna vermisim

TÖBE TÖBE YEMİN EDERİM KENDİMİ ZOR TUTUYORUM İMZA ATMAKTAMI YASAK SORU SORMAKTAMI YASAK İNSANLARLA KONUŞMAKTAMI YASAK NEDİYON SEN AMAC

• zafer vural kullanıcısına yanıt
    Dostum, sen bir konu açtın,bizde adam gibi cevap verdik.ama cevap verdiğime beni pişman ettin, benimle resmen dalga geçtin.
    Bir arkadaş, bana sistemin gerçekmi diye soru sordu, bende doğal olarak cevap verdim:evet gerçek dedim bunun alaylık bir tarafı yokki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 15 Mayıs 2014; 14:07:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen düşündüm hiçacaba bu adam benim neyimi kiskanabilir diye?
    Ama belliki senin kıskandığın birseyler var bende..

Dostum, burada bu forumda kimsenin kimseyi istemem şansı yok.

Eğer dalga geçilecek ise, ilk benim seninle dalga geçmem kerekirdi..
    Şöyle ki:işlemcinin modelini, markasını yazacağına,benim işlemci 6 çekirdek diye yazmışsın!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Sen düşündüm hiçacaba bu adam benim neyimi kiskanabilir diye?
    Ama belliki senin kıskandığın birseyler var bende..

Dostum, burada bu forumda kimsenin kimseyi istemem şansı yok.

Eğer dalga geçilecek ise, ilk benim seninle dalga geçmem kerekirdi..
    Şöyle ki:işlemcinin modelini, markasını yazacağına,benim işlemci 6 çekirdek diye yazmışsın!!!!

BEN 6 ÇEKİRDEK DERKEN O HAVA MEVZUSUNU KASTETMEDİM VE SEN YANLIŞ ANLIYORSUN BENDE 6 ÇEKİRDEK YAZIYO VE ONU SÖYLEDİM VE NEDEN HAVA ATAYIM ÇÜNKÜ AKLIMDAN ÖLE BİRŞEY BİLE GEÇMEDİ BU FORUMDA NE PCLER GÖRDÜM 5 6 MİLYARA BEN NEDEN HAVA ATAYIMKİ BEN SADECE 6 ÇEKİRDEK YAZIYO BENDE ONU SORDUM AMA SEN NERENLE BU YAZILARI OKUYOSAN

Tamam kardeş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.