Bildirim
PC YANINDA VERİLEN CD LER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mavi olan Windows 8 CD'si format atmak için kullanacaksınız. Siyah olan driver cd'si bilgisayarınızda bulunan donanımı tanıtmak için kullanacaksınız! -
teşekkürler mavi olanla başka pc yede win 8 kurabilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: formann
teşekkürler mavi olanla başka pc yede win 8 kurabilirmiyim
Evet kurabilirsin. Lisanslamak için küçük bir yazılıma ihtiyacın olur o kadar. -
teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum o siyah cd nin içinde ki driverları değilde bi program var adını unuttuğum o lazım bana hangi programlar var cd de söyleyebilir misin? -
-
çok teşekkür ederim ama utility içindeki dosyalar önemliydi asıl onu da söylersen çok makbule geçer :) -
-
ben laptopu aldığımda o cd'de bi program vardı şimdi cd yok programı unuttum yeniden kurmak istiyorum da o yüzden istedim senden çok işe yarayan bi programdı ama sanırım sadece benim cd'im de varmış aynı cdyi grünce bi an heycanlandım ama dedim tamam buldum programı ama yokmuş
laptop modellerimiz farklıymış şimdi fark ettim benim kisi mb50ii1 biraz eski
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnaymert -- 28 Aralık 2014; 0:20:21 > -
Yanlış bilmiyorsam siyah driver mavi ise format cdsi
saol -
Rica ederim.
hocam son bir sorum olcak yeni bir sistem topluycam işletim sistemi için win8 düşünüyom mavi cd den kurabilirmiyim -
Kurabilirsin hocam.
Ama belkide cdyi sadece tek cihaza kurulabilecek şekilde yapmışlardır
saol iyi forumlar -
Sizede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X