Şimdi Ara

Pc topluyorum ama ekran karti kararini veremedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topluyorum ama ekran kartına karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.(Gtx 970 olucak)

1.Galax Gtx 970 EX-OC Black Edition
    2.Zotac Gtx 970 Amp Extreme Edition
    3.Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 4GB GDDR5 256Bit (EE-04G-P4-2974-KR)

Bu secenekler arasında kaldım karşılaştırma yaptığımda Zotac hep bir adım öndeydi ama forumlardaki yorumlar kafamı karıştırdı bende en güvenilir yer olan DH halkına sorayım dedim 😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğutma bakımından evga diyebilirim ama benim secimim tabiki zotac olurdu ayriyetten marka fanligina da takılmaya da gerek yok

• DALTONBEY D kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim birde bu base clock farkı çok hissedilebilir bir fark mı eger öyle değilse içimden Galax almak geciyorda.

• Zotac cidden kaliteli bu seride. Üstelik hızlı da. 970 alacak olsam düşünmeden Zotac alırdım. Bu sefer firma kalite, görsel güzellik ve hızı çok iyi harmanlamış. Yabancı forumlarda durum daha anlaşılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga sclerin soğutması çöp ref. tasarım üstüne 2 fan koymuş satıyorlar evga alıyorsan classfield iyidir.Sorunun cevabı ise zotac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 29 Şubat 2016; 13:31:59 >
  • Asus GTX970 Strix tavsiye ederim, back plate mevcut, 3 yıl garantisi var ve coil whine sorunu yok.
  • Seçeneklerin arasından zotac daha ağır basıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.