Şimdi Ara

Pc toplayacağım , Öneri Bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2: Ekran kartı görüntü kalitesini yükseltir, ancak masaüstü ve filmlerdeki görüntü kalitesi 100 tl'lik ekran kartlarından sonra fazla değişmez. Ekran kartları güçlenikçe oyunları daha kaliteli grafik ayarlarında problemsiz ve akıcı çalıştırmaya başlar.

Ekran kartlarının performansı genelde transistör sayılarına, akış ve cuda işlemcilerine, ROP birimlerine, Bellek teknoloji ve veriyollarına bağlıdır. Tabii kullanılan teknolojiler sebebiyle ATİ ve Nvidia kartların yukarıdaki birimleri arasında farklar olur. Bu sebeple bahsettiğim birimler sadece aynı sınıf ve genelde aynı seri kartlar arasında performans farklarının göstergesidir.Ekran kartlarının sahip olduğu hafıza çok da önemli değildir. Güncel oyunları akıcı şekilde oynatmak için 512 mb yeterlidir, ancak ATi tarafında genelde en az 320 akış işlemcisi ve 400-500 milyon transistörle desteklenmesi gerekir.

• Ekran kartım HD5570 olacak ancak karar veremedim , Hangisinin performansı daha iyi olur ?

exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari_kategorisinde/sapphire_hd5570-334-10950.html

exa.com.tr/his/ekran_kartlari_kategorisinde/his_hd5570-334-10536.html

exa.com.tr/asus/ekran_kartlari_kategorisinde/asus_vga-334-13935.html
  • ekran kartı konusu'nda bahsettiklerime de bak. Eğer dx 11 istiyorsan bence shappire al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.