Şimdi Ara

PC Toplama Önerisi 5060 ti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AirSupport Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sistemi şu hale getirdim.Yorumlarınızı alabilir miyim?

9700X gerekli mi yoksa çok mu gereksiz olur? Ama almışken yeni serii almak istiyorum ki daha uzun süre kullanabileyim.

5070 ile uyumlu çalışsın istiyorum bir de. 2k monitör aldığımiçin genelde 2k oyunlar da oynayacağım.

PC Toplama Önerisi 5060 ti
  • metehansahin kullanıcısına yanıt
    duz 7700 olaydi onu secin derdim,para sorun degilse 7800x3d+anakart yapilabilir veya bu sekil kalsin yapacak bisey yok
    Tek tek 7700 ile toplasak bile bu paralara geliyormus sizin yaptiginiz gibi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 28 Haziran 2025; 16:25:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

yapabilirim ama gerek var mi diye dusunuyorum? benim kafama takılan twinmos ramler ve sogutucu ve psular aslında. biraz bilinmedik markalar oldugundan korkuyorum. onlar için sorun olmaz diyor ve bu sisteme karşın sunu alabilirsin gibi öneriniz yoksa bunu alacağım gibi.

teşekkür ediyorum.

Fsp yillarin psu markasi sogutma olarak da yeni yeni piyasaya urunler cikariyor fena degil o urunleride.
    Twinmos heral sorunlu olsa sistemlere koymazlardi bu kadar, sknti olursada gamegaraj ilgilenir

• n201 kullanıcısına yanıt

ikna oldum :) 78003xd yaptığımda anakartı da upgradelemek gerekir mi Asus b650m-r yetmez mi diyorsunuz?

Yetmez, valla amac ikna etmek degildi 9700xde kalabilir.
    7800x3d deme nedenim normalde iki islemcinin sifir fiyati yakin 9700x almak icin sebep kalmiyor, tabi 7800x3d alinca da ona gore anakart bakmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 28 Haziran 2025; 19:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.