Merhaba. Pc tipi derken laptop / masaüstü yani. Tipi diyince fantastik oldu biraz. Neyse :)
Benim işim fotoğraftır, grafiktir, müziktir. photoshop, elements, nxwiev falan fotoğrafta çok kullanırım. Sürekli açıktırlar. Elimdeki bilgisayar bunlarda kasıyor. Pek değil ama can sıkıcı tabi hem emekli etme vakti geldi. Ben öyle elimde bilgisayar ordan oraya gezmem. Dolayısı ile laptop zorunluluğum yok. Kullandığım bilgisayar laptop ama bildiğiniz masaüstü. Masadan sağa sola bile oynatmıyorum kaldırmaya çalışsam yapışmıştırda o oraya şimdi laptop kullanmamın nedeni ortalıkta derli toplu olması için uğraşacağım kabloların olmaması. Benim sorum şu, bugün biraz araştırma yaptım ve uygun gördüğüm 3 bilgisayar var (+1 monitör)
Sizce; (klasik soru) laptop mı alayım masaüstümü yahu. Hani genel olarak söylemiyorum, aşağıda vermiş olduğum cihazlar arasından hangisi demek istiyorum.
Masaüstü alırsam elde avuçta monitör yok. Klavye var fare falan var. Bu monitörü düşündüm. Kasa ve monitör ikilisi 2.050 TL. Laptoplar ise biri 1.849 (+1 tl olsaydı ödeyemezdim aman ha) diğeri ise 1.875 TL.
Ne yapayım ne edeyim dostlar? Şimdiden teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme