Şimdi Ara

pc tam performantsta çalışmıyor..YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    direk konuya girecem benim bilgisayar normalde 2400 GHZ bios'tan 2400 yapınca windows açıldığında pc ses kartını görmüyor ve doğal olarak ses çıkmıyor oyunlara girerken fln ses driver ını kurun die hata alıyorum

pc hızını bios'tan 1800 yapınca ses kesik kesik cızırtılı bir ses gelior winanmptan dinlerken kesilio kesilmese bile cızırtılı berbat bir ses

Bios'tan pc hızını 1200 yapınca pcden asıl çıkması gereken ses çıkıyor güzel güzel mğzik dinliyorum cızırtı yok ses kalitesi iyide bu seferde oyunlar oynanmaz hale geliyo 1200 mhz de

pcde 2400 mhzde güzel ses kalitesi alıp güzel güzel oyun oynamam için ne yapmam gerek ?

460 pus p4pe-x anakart

şimdiden teşekkürler

konuyu 2.ye açıyorum kusura bakmayın ama gerekli bilgileri alamadım ..

• acaba supplydemi sorun diye düşünüyorum şu anda tek mantıklı şey o geliyor çünkü. sonuçta işlemci hızını azaltmak için voltaj düşürüyosun ve supply e binen güç azalıyor ve herhangibir parçada sorun ortadan kalkıyor. benim fikrim bu ama çok enteresan bi soruna benziyor daha güçlü bi supply ile deneme şansınız varsa bi deneyin bakalım. demekten zarar gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronin

acaba supplydemi sorun diye düşünüyorum şu anda tek mantıklı şey o geliyor çünkü. sonuçta işlemci hızını azaltmak için voltaj düşürüyosun ve supply e binen güç azalıyor ve herhangibir parçada sorun ortadan kalkıyor. benim fikrim bu ama çok enteresan bi soruna benziyor daha güçlü bi supply ile deneme şansınız varsa bi deneyin bakalım. demekten zarar gelmez

banada pus tan sorun kaynaklanıyo gibi geliyoda pus daha yeni aldım sapphire 3850 ekran kartı aldım önceki pus yetmedi yenisini aldık 460 watt ekran kartı çalştıda şimdide böle bir sorun başladı pus un gücünü biostan arttırma şansımız varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.