Şimdi Ara

Pc takip programı varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bi isteğim var sizeden forumu aradım fakat bulamadım, ve bilemiyorum benim istediğim ne kadar yasal veya sitenize uygunmu ?
    Ben öyle bi program istiyorumki, sevgilimin bilgisayarında gerçekleşen tüm aktiviteleri öğrenmek istiyorum. Hangi siteye girmiş, hangi oyunu oynamış, kaç tane msn açmış, kimlerle yazışmış.... bunları bana ulaştırabilecek bi program gerekli. Bunlarıda kendi evimdeki bilgisayardan görmek istiyorum. Göndereceğiniz programı kendi bilgisayarımada kuracağım. Öyle anlaştık çünkü. Denenmiş sorunsuz çalışan bilgisayarı yormayan ve bilgisayara zarar vermeyen böyle bir program varmı acaba ? beni bu zamana kadar yarı yolda bırakmayan bu forumda şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşım kusra bakma da bu programın yasal bir yanı olur mu bu bir. İkincisi, yalan söylüosun demiyorum ama söylemediğini nerden bilebiliriz. Öyle bir program varsa bile bu tip bişeyin sorumluluğunu vebalini alabilecek birisi yoktur sanırım. İsteklerine göre yarı yolda da kalabilirsin yolun başında da
  • Doğruyu söylüyosan yapmamanı tavsiye ederim, öğrenmemek daha iyidir bazen.

Ha yok illa yapıcam diyosan araman gereken anahtar kelime: Trojan
  • KGB Keylogger. Doğru söylesin veya söylemesin. Bilgi paylaşmak içindir
  • merhaba. öncelikle sunu söylemem gerekiyor ki evet saklı kalması gereken bilgiler olabilir. fakat 2 tarafta anlaşmalı ise zaten bu tur bir yazılıma ihtiyac yoktur karşı taraf kabul ediyorsa söylemeyide kabul eder zaten bu tur yazılıma anlasma durumunda gerek duyulması sacmalıktan baska birsey degil diye dusunuyorum.

eger durum tam tersi ise istedigin özelliklerde veya kendi yazmıs oldugum yazılımlardan verebilirim. bu tur yazılımlarım ise tabii ki freeware degil. fakat free yazılımlarda kullanabilirsin ücretli yazılımlarda. ücretlilerin farkı isteğe göre şekillenmesi ve update edilebilmesidir. son olarakta hiçbir yazılımcı sorumluluk kabul etmez bunu bilmen gerekiyor.
  • Geç bir cvp oldu farkındayım. Biz bu sorunu teamviewer adlı bi program ile çözdük ve sorunsuz kullanıyoruz. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.