Şimdi Ara

PC sistemim kötü ona göre oyun önerirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC özelliklerim kötü o yüzden kasmadan ama senaryosu saracak güzel bir oyun istiyorum bildiğiniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    PC ÖZELLİKLERİ: NVDİA GEFORCE(GT540M 1 GB) ekran kartı 6 GB RAM İ7 2.00 GHZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanoos

Arkadaşlar PC özelliklerim kötü o yüzden kasmadan ama senaryosu saracak güzel bir oyun istiyorum bildiğiniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    PC ÖZELLİKLERİ: NVDİA GEFORCE(GT540M 1 GB) ekran kartı 6 GB RAM İ7 2.00 GHZ.

Dont Starve Oyna Senaryosu Yok Sanırsam Ama İyi Sarıyor.
  • Half life serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta sanandreas, bully, mirrors edge, the godfather, nfsmosf wanted. Bu oyunları oynarsın gibime geliyo sadece mirrors edge biraz kasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock 1-2
    Mafia 1-2
    Max payne 1-2
    Far Cry serisi
    Hitman serisi (Son oyun açılmayabilir)
  • Arkadaşlar strateji bölümü burası burda açtığına göre konuyu strateji türünde öneri istediğini düşünüyorum.
    Sistemin çok da kötü değil bence öneri olarak grafik önemli değil dersen Age of Empires 2 HD öneririm. Diğer önerilerimde
    Age of Empires III
    StarCraft II
    Company of Heroes serisi
    Sıra tabanlı istersen de total war'ın oyunlarına bakabilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dalgamı geçiyorsunuz? Kafamı buluyorsunuz? Hadi konuyu açan donanimdan anlamıyor sende bilmiyorsan niye cevap yazıyorsun şaka gibi.

Sistemin ortalamanın ciddi üzerinde yeni çıkan bütün strateji oyunlarını oynayabilirsin. Fps oyunlarınında da 1-2si anca sorun çıkartır onlarıda ultra low ayarlarda oynayabilmen lazım diye düşünüyorum ama şüpheli.

Core duo 2.2 ghz
    Hd4650 1 gb
    3 gb ram
    Rome2 low ayarlarda oynanıyor. Coh2yi denemedim büyük ihtimal kaldırmaz ama senin pc rahat kaldırır. Kafana takacak birşey yok. Senaryosu güzel strateji istiyorsan Starcraft ve warcraft serilerini öneririm. Rpg-fps olursa tartışmasız senaryoda en iyisi Skyrimdir bence. Benim pc medium ayarlarda kaldırıyor sen ultrada oynarsın. Bir dahada gözünü sevim araştırmadan konu açma sen böyle yaparsan biz ne yapalım ölelimmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.