Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guran66

Dostlar D1 i kazandım bu sefer hemde CAioxD yi hemde 5-1 yenerek

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

.

• arkadaslar ben pes 2011 oynuyorum AL turnuvasına gırdıgımde P1 yerıne com benım yerıme oynuyor neden ?? bana bunun hattında bılgı werebılecek bırılerı warmı acaba !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_irtem

quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

Yaaa amaaaa sıktı oyun ya adamı yeniyoz 622 puanı var dakka 85 tak bağlantıyı koparıyor ohh iyi iş walla ne güzel sonrada kendini kandırıyor salak puanını her yüksek gördüğünde iyi oynuyorum ben bu işin üstadıyim sanıyor heralde hey yavrum hey emeklerimize vaktimize yazık

adamların tek hedefi puan yok oyunmuş yok keyifmiş umrunda deilki
    o adamı ha yenmişin ha şeyetmişin :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAR_-_YEMEZ

quote:

TEBRİKLER guran şahanesin türkler olarak kupalara ambargo koyalım şöyle :)))

Eyvallah vede bende seni tebrik ederim o kupada finali oynayabilirdik senle ama yılmaz denen ......... ... yüzünden ama senin alman yetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: marwey

arkadaslar ben pes 2011 oynuyorum AL turnuvasına gırdıgımde P1 yerıne com benım yerıme oynuyor neden ?? bana bunun hattında bılgı werebılecek bırılerı warmı acaba !!

antrenör moduna girmişsindir...
  • Bitane İspanyol eleman geldi. 600 küsür maç yapmış takım değeri 14m. ruskin ettori ezik kadronun tamamı var. Devre arası uzun uzun bişeyler yazdı, bir kelimesini çevirdim f.işe çıktı gerisini çevirmedim tabi yetti saydırmış demek bana. 9-0 bitti maç top çevirdi defansta ama 15' e giderdi de. Anlamadığım bu adamın amacı nedir bu oyundan beklentisi nedir ve zevk alıyosa default kadroyla oynamaktan, neden küfürleri saydırıyo niye strese giriyo, gol yemekten hoşlanıyorsan zevkini çıkar madem. 600 küsür maç be harcadığın zamana yazık :) Ezik kadro geldiğinde ben 2 tane atarım ama onu da oynatırım gol atar fark hep 1 olur yani o da oynamaktan zevk alsın diye teşekkür de eder. Ama ilk defa bu kadar gereksiz bir pes oyuncusu gördüm...
  • quote:

İRTEM61 senin sayende fobimi yendim desem yeridir normal oynumu oynadım keleme yaklaşamadı bile ama genede ittire kahtıra her geldi gol oldu 3 orta saha özellikli adam kullandım :)) benim kaleme yuvarlanarak 3 gol girdi tam bi komedi bidaha asla NEUER İ almam

Way neler görüyorum süper ya hayırlı olsun kupan bu ne hız ya kupa alan alana maşallah turkish power eğer şu türklerden salak hileciler olmasa herkes gıpta eder bize çünkü harbiden şu türkler çıldırmış olmalı süper oynuyoruz çünkü bazen ecnebiller benim türk olduğumu görünce hemen lager felan diyor demekki iyiyiz bu işte
    ha bu arada kaleci konusunda kesinlikle DE SANCTISC var abi ne bufon ne casillas üstüne tanımam tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güran ve Ataryemez'e tebriklerimi sunuyorum
  • 90 dk oynamayıp yarım düzeine gol yiyorsun son dakika kendi kalene atıp oyunu iptal etmeyeçalışan zihniyet senin beyniini s....!!! o verdiğin paraya yazık beyinsizler yaa
  • Arkadaşlar bende dün serial aldım gg'den başladım oynamaya online ama ana lige girdim oyunu silip yüklediğim için ayarlar sıfırlandı tabi hiç düşünmedim bende. şimdi nasıl online'de baştan girebilirim ana lig onlineye. girdiğimde yine o oluşturduğum profil çıkıyor bilirsiniz hamsun, ruskin falan ben kadrosuyla başlatmak istiyorum aldım o kartıda ilave içerikten ama baştan nasıl ana lig onlinede profil oluşturcam bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLCuKuNus

Arkadaşlar bende dün serial aldım gg'den başladım oynamaya online ama ana lige girdim oyunu silip yüklediğim için ayarlar sıfırlandı tabi hiç düşünmedim bende. şimdi nasıl online'de baştan girebilirim ana lig onlineye. girdiğimde yine o oluşturduğum profil çıkıyor bilirsiniz hamsun, ruskin falan ben kadrosuyla başlatmak istiyorum aldım o kartıda ilave içerikten ama baştan nasıl ana lig onlinede profil oluşturcam bilmiyorum?

Ana Lig Online menüsünde takımım seçeneğine gir, en altta takım sıfırlama var. Bu şekilde efsane kadroya (ruskin, ettori, ordaz) tekrar sahip olabilirsin :)
  • quote:

guran ataryimezi kutladıktan sonra foruma girmemiştim iş yerinde şuan girdim senide tebrik ederim..dünkü güzelligini taçlandıramadım son 4 te penaltı ile elendim ayrıca tessekkür dün için kardes.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

ÇOK ZOR OLDU BU ŞAMPIYONLUK sırasıyla dün ŞAMPIYONLAR LİGİNİ ALAN
    Rib-Rob penaltılarla
    grobari1970 2-1
    konstantin 8-6 ınanılmaz maçtı kalecim tam bi yalamaydı !!! hergelen girdi

hayırlı olsun ganka hadi yaklaşıyon bana bişi kalmadı :)

tşk kanka ama zor oldu gerçekten bu zorlu rakipler geldi hep sana zor yetişirim herhalde d1 olarak toplam olarak hesaplasak :)) 17 . şampıyonluk oluyo d1 ve al açık 8 :))

olmadı ganka şimdi :) misket oynamıyoz tmm kupa kupadır ama önemiyet sırasına göre uefa-d1-al acık dışı kupalar plastik kupa sayılsın...antrenör modda dogru diziliş taktikle oynayınca takım finale rahat çıkıyo saten şans iş i.....
  • siz böyle yazdıkça tekrar oynayasım geliyor
  • dün vento diye biriyle oynadım.adamın puanı 710 du.Çok uzun zamandır (yaklaşık 5-6) online oynamıyodum.Benim puan da 538 filandı.İlk yarı 3-0 mağluptum.ikinci yarı çevirdim maçı 5-3 aldım.Fenerle oynuyodu.Eğer aramızdaysa iki çift lafım var ona.ilk yarı 3 atarken iyiydi, sonra 5 lik olunca ağzını bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

siz böyle yazdıkça tekrar oynayasım geliyor

gardas gecen bi gol attım 2012 nin en iyi golu secildi.Sen atamazsın !!Dur bak ! Anlatayım d1 finali rakip Tiger2012 dk 76 takım bitik orta saha yerlerde sürünüyor,defansta pike üst üste yaptıgı macları hiç yapmamışcasına defansta tek basına onur savası veriyor.dk 89 da orta sahadan kaptıgım topu sagdan robbeni depara kaldırarak havadan ara pasla topla buluşturdum,soldan messi ve riberye nalet olsun girin artık şu ceza sahasına derken,tigeri bücür lahm ı robbeni yakaladı yakalıcaktı ve çaresizce kestim topu içeriye ..... Sonra ne oldu dersiniz :) gelde oynama arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

Orijinalden alıntı: expulse

siz böyle yazdıkça tekrar oynayasım geliyor

gardas gecen bi gol attım 2012 nin en iyi golu secildi.Sen atamazsın !!Dur bak ! Anlatayım d1 finali rakip Tiger2012 dk 76 takım bitik orta saha yerlerde sürünüyor,defansta pike üst üste yaptıgı macları hiç yapmamışcasına defansta tek basına onur savası veriyor.dk 89 da orta sahadan kaptıgım topu sagdan robbeni depara kaldırarak havadan ara pasla topla buluşturdum,soldan messi ve riberye nalet olsun girin artık şu ceza sahasına derken,tigeri bücür lahm ı robbeni yakaladı yakalıcaktı ve çaresizce kestim topu içeriye ..... Sonra ne oldu dersiniz :) gelde oynama arkadaş

uzaklaştım oyundan çok ya, önceden saatlerce oynardım soğudum çok.

2013e saklıyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***totti***

quote:

Arkadaşlar bende dün serial aldım gg'den başladım oynamaya online ama ana lige girdim oyunu silip yüklediğim için ayarlar sıfırlandı tabi hiç düşünmedim bende. şimdi nasıl online'de baştan girebilirim ana lig onlineye. girdiğimde yine o oluşturduğum profil çıkıyor bilirsiniz hamsun, ruskin falan ben kadrosuyla başlatmak istiyorum aldım o kartıda ilave içerikten ama baştan nasıl ana lig onlinede profil oluşturcam bilmiyorum?

Ana Lig Online menüsünde takımım seçeneğine gir, en altta takım sıfırlama var. Bu şekilde efsane kadroya (ruskin, ettori, ordaz) tekrar sahip olabilirsin :)

Benim dediğim herşeyi en başa nasıl alıcam tekrar takım seçme aşaması varya o kısıma nasıl tekrardan geçebilirim?
  • eet forum imzam yasal bilgiler mevcut..çift dikişe 1 kupa kaldı :) 3 yıldızda pes2012 veda edip yeni hesap id ile 13 e başlarım heralde....bende derece muhabbetine cok turnuvaya girmedim,saten yol hariç ayda 240 saatim iş yerinde geciyor turnuvaların zevkini anlayıp bütce yapana kadar,online kısmının büyüsünü çözene kadar çok zaman geçti.....dün aksam d1 e girdim gördümki çözememişim :) 7 aydır oynadıgım en kötü ,basarısız turnuvaydı ilk defa ilk 3 macımı ilk 16 ya bile kalamayan mallara yenilerek kendi çapımda kötü bir tarih yazdım...ilk 3 macta denedigim her taktik sistemle uyuşmayıp bana sövdürmekten baska bi çare bırakmıyordu.4. Macada son denicegim taktikle çıkıp d1 e veda edecektim denedigim son taktik,otomatik tetikleme ile 11 golle 9 puan yapmış adama 5 tane atcak kadar tuhaf,apsült bi hal almıştı..d1 in ardından 22:20 al acıkta aynı taktikle son dörde gümbür gümbür gittim(guran saolsun averaj yapmamı sagladı)son 4 te 669 puanlı rtbklm miydi neydi oyunu hakkatten güzel genel ortalaması %68 ejnebi ile oynadım penaltıyla resmen hediye ettim al acıgı..tahminimce persembe saat 14:20 turnuvasına kadar 1 kupa daha yazdırcam kanka imza bölümüme.....

Not: 8-6 maçta formunun fevkindeymişsin apsült fantastik çılgın uçuk bi mac ve skor olmuş ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 5 Haziran 2012; 13:21:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***totti***

quote:

Benim dediğim herşeyi en başa nasıl alıcam tekrar takım seçme aşaması varya o kısıma nasıl tekrardan geçebilirim?

Şuna bi bakın beyler be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 5 Haziran 2012; 13:36:34 >
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.