Şimdi Ara

Pc oyunu için tavsiye (ayrıntılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Test driver unlmt tarzı oyun var mı? Şöyle geniş bi lisanslı araba listesi olan ve kafana göre gezebileceğin tarzda? İlk önce sürüş açısından gerçekçi sonra da grafiği iyi olsun 512 mb ekran kartı ve 4gb ram sistemim.

- Eğer araba tarzı olmassa Max Payne tarzı olsun şöyle ilerlemeli yine hikayesi belli bi kurgusu olan ve "acaba ne yapmam lazım ki bi sonraki levele geçmem gerek" diye düşündürecek bulmacarla gizemler olsun oyunun içinde.

- Openworld tarzı yani gta4 en çok hoşuma giden oyundu fakat ufak ufak kasmlar yüzünden bilgisayardan kaldırdım. O yüzden bu tarz olacaksa da gta 4 tarzı favorimdir Benzer oyun ?

- Ve gelelim asıl merak ettiğim mortal kombat shaolin monks tarzı bi oyun önerisine??? İşte bu tarz ilerlemeli kılıçlı combolar yapabileceğim tekme ve yumruk atarak dövüşebileceğim yine olmassa olmazımız bi hikayesi olan kurgusu saran başından kalkamıyacağım bi oyun tavsiyesi istiyorum sizden ilgilenirseniz sevinirim.

NOT: Grafik bilgisayarı kasmasın, çocuk oyunu gibi de olmasın görsel efekt önemli benim için. Kurgu ve hikayesi de önemli sarmalı beni alıp götürmeli o atmosfere girmeliyim tadını çıkararak oynamalı yaşamalıyım oyunu adeta...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.