Şimdi Ara

Pc oyunlarından anlayan, ingilizcesi olan ve aynı zamanda yardımsever arkadaşlar bakın bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • the settlers 7 yükledim. oyunu açamadım. araştırdım buldum, ama ingilizce beyler.
    buyrun konu linki burada sorun tamamen aynı:
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6061083365/m/8521042268

• quote:

Hi I have solved my problem with WRONG PASSWORD message. The problem was in registry. I had to delete everythink regarding GameLauncher in Settlers 7 than install gamelauncher again . And this solution solved my problem. Thanks for your help

Demiş son mesajda , selam yanlış şifre problemimi çözdüm.bu problem registry de idi.gamelauncher hakkında settlers 7 'deki herşeyi sildim , sonra gamelauncher'ı tekrar yükledim.Ve bu çözüm problemimi çözdü , yardım için teşekkürler. diyor konuyu açan adam.
  • sağol ilgin için ama benim pc de silebileceğim bi gamelauncer yok
  • Sorunun ne oldugu tam olarak cozulememis ama bir iki fikir var. Bunlardan biri cd key'in sadece bir pc'de calisacak sekilde olmasi yani sen bu oyunu ikinci bir pc'ye ayni key ile yukledin ise ondan olabilirmis.

Ikincisi ise. Oyuna girerken oyun launcher de beni hatirla kutucugunu isaretlemis olabilirsin onu tekrar kapat ve bilgilerini elle tekrar gir demis..

Dene bakim hangisi senin sorununu cozecek ??

Edit : Arkadas benden once cevap vermis ve sorunu olan arkadas kndisi sorunu cozmus ben o mesaji gormemistim ...

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Hi I have solved my problem with WRONG PASSWORD message. The problem was in registry. I had to delete everythink regarding GameLauncher in Settlers 7 than install gamelauncher again . And this solution solved my problem. Thanks for your help

Demiş son mesajda , selam yanlış şifre problemimi çözdüm.bu problem registry de idi.gamelauncher hakkında settlers 7 'deki herşeyi sildim , sonra gamelauncher'ı tekrar yükledim.Ve bu çözüm problemimi çözdü , yardım için teşekkürler. diyor konuyu açan adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanKoliK_ÜyE -- 5 Ekim 2011; 16:27:52 >

• Bankolik, oyunu kurarken key mey istemedi direkt kurdum torentten indirmiştim. crack yapsam olur mu?

oyuna girerken game launcher diye bşe çıkmıyo direk dalıyorum oyuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.