Arkadaşlar, donanımdan hiç anlamam ancak konu açmam ve anlayanlardan yardım almam gerekiyor.
Bilgisayarımın anakarta bağlı arkadaki usb girişleri, mouse'u görmemeye başladı durup durmadık yerde. Mouse'de kullanılmayınca PC'i açmanın bir anlamı yok. Öğrenciyim ve bir gelirim yok. Kafamda ekran kartı almak için planlar vardı ve bu planlara göre para ayarlamıştım ailemden. Şimdi sırf bu usb sorunları nedeniyle yeni bir anakart almak istemiyorum.
Usb girişlerin e, mouse'un çıkışını tam değilde yarım yerleştirdiğimde mouse'un ışığı yanıyor ancak mouse çalışmıyor. Kısacası usb girişlerim bozuk ve yeni bir anakart almak istemiyorum.
Bu sorunu gidermek için önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen ciddi bir yardım yapacak olanlar varsa, ayrıntılı anlatırlarsa teşekkür ederim. Çünkü donanımdan anlamıyorum :)
Beklemekteyim
Hocam Usb girişlerinizde başka bir usb aygıt denediniz mi ?
eski girişli bir mouse alabilirsin usb olmayanlardan
Klavyeyi görüp mouseyi görmüyosa mouse de problem vardır.Bir arkadaşından dene yoksa yeni bi tane al bende de öyle olmuştu degiştirdim düzeldi
İmkanınız varsa farklı bir usb aygıt takıp portlarınızda sorun olmadığını deneyin yada mouse başka bir bilgisayara takıp bir deneyin...
Aygıt yonetıcısınden usb yı kaldırıp tekrar kurman buyuk ıhtımal sorunu cozebılır. Yasadıgın olayı daha once cok kez yasadım. Eger gercekten port bozuksa ustte yazdıkları gıbı eskı gırıslı mause alırsın.
ikinci defa böyle bir durumla karşılaşırsanız bios dan usb ayarlarını full speed / Half Speed veya Usb 1.0 / 1.1 / 2.0 ayarlarını değiştirerek ve kaydederek deneyin. O an anakartın USB Controllere verdiği desteği mouse desteklemeyebilir. deneme yanılma ile bunu halledebilirsiniz.
arkadaşlar pc ye format attiktan sonra mouse u görmüyor yardım edebilir misiniz usb girişli hepsinde denedim ama donanım tam yüklenemedi diyor altta isigi yanıyor ama hareket etmiyor ve tıklamıyor hiç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme