Şimdi Ara

PC nerden alınır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.electronicpartner.com.tr buraya bi uğrayın derim fiyatları bana daha uygun gibi geldi.tabi seçim sizin
  • acaba
  • 6300 LERİN EN UCUZ OLDUĞU YER DFS HALA .AMA İNVENTUS DA BAZI PARÇALARDA BAYA UYGUN
  • inventus tan al kardeşim bu kadar insan iyi diyorsa emin ol iyidir.
    (Bende sistemimi inventustan aldım bu arada )
  • inventus tan alışveriş yapan arkadaşlar varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 24 Eylül 2006; 9:47:43 >
  • gebze de Giscom yada Asya Bilgisayar....

forumdan arkadaşlara her türlü kefil olabilirim...ben aldığım zamanlarda golddan yaklaşık olarak 100 ytl ucuza almıştım ancak teknik servis garantim var...ne arıza yaptıysa sorunsuz olarak sıfırı ile değiştirme yapma imkanım var...tabii garanti şartları dahilinde...

alacak olanlara yardım edebilirim..bir şekilde ismimi öğrenenler lütfen benden habersiz gitmesin..

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 24 Eylül 2006; 9:58:43 >
  • inventustan tabiki. eve getiriyolar parayı kapıdan alıyolar. şimdi vatan ve gold diyen çıkmasın banlarım
  • MAVİ bilgisayar.kesinlikle tavsiye ederim.Ankaradaki en iyi dukkan bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: esqual

MAVİ bilgisayar.kesinlikle tavsiye ederim.Ankaradaki en iyi dukkan bence

imzana bayıldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gojjira

www.electronicpartner.com.tr buraya bi uğrayın derim fiyatları bana daha uygun gibi geldi.tabi seçim sizin

heralde orda çalışıyorsun:)))))
  • son mesaj 24 eylül bu konu nasıl hortlamış neyse bilen biliyor
    ankarada gigatek.com.tr
    istanbulda inventus.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ndm

Toparlayacak olursak:

www.inventus.com.tr
    www.mavibilgisayar.com
    www.firebal.net
    www.gigatek.com.tr
    www.dfsbilgisayar.com
    www.vatanbilgisayar.com
    www.eksa.com.tr
    www.eksenbilgisayar.com

peki buralar ne kadar güvenilirdir mesela gold dan aldım mı belki fiyat olarak kazık yiyorum ama içim rahat oluo kalite açısından bu yerler pek adı duyulmamıs yerler ne kadar güvenilebilir bunu geröekten ögrenmek istiorum çünkü pc alacagım ve bayağı bır masrafım olacak.....

• quote:

Orjinalden alıntı: alen13

quote:

Toparlayacak olursak:

www.inventus.com.tr
    www.mavibilgisayar.com
    www.firebal.net
    www.gigatek.com.tr
    www.dfsbilgisayar.com
    www.vatanbilgisayar.com
    www.eksa.com.tr
    www.eksenbilgisayar.com

peki buralar ne kadar güvenilirdir mesela gold dan aldım mı belki fiyat olarak kazık yiyorum ama içim rahat oluo kalite açısından bu yerler pek adı duyulmamıs yerler ne kadar güvenilebilir bunu geröekten ögrenmek istiorum çünkü pc alacagım ve bayağı bır masrafım olacak.....

Gold'dan alıyorsun ve için rahat hmmm, enteresan, ben de gold'dan aldım (pardon gold'dan kazıklandım), hem de tüm parçaları ancak anakartım 2 haftadır serviste ve hiç rahat değilim nedense, hele hele pişkin pişkin "ne yapalım beyefendi biz distribütöre yolladık yapacak bir şey yok" dediklerinde bu rahatsızlığım ve sinirim iki katına çıkıyor.

İnventus'a gelince ; şu ana kadar hiç bir ürününü almadım ama,

Fiyatlar ucuz, desteği iyiymiş, telefondaki hanım çok kibar ne zaman arasam mutlaka istediğim bilgiyi alıyorum, kendime dert de aramadığıma göre bundan sonraki pc'mi herhalde oradan toplarım

• MSI NX-7800GS
    Creative X-FI Extreme Music
    Asus A-55GA
    Thermaltake Hardcano 13
    Asus Silent Square
    Logitech z-5500
    Sennheiser HD580
    Sennheiser CX300
    Sennheiser ses kontrol unitesi
    Thermaltake Bellek Sogutucusu
    Sunbeam ve Thermaltake Fanlar

Yukarda yazdıgım tum urunlerı inventusdan aldım. Fiyatlarıda internette kendi bulduklarımdan daha uygundu. Maddiyattan ote, gittiginiz zaman inventusa, guleryuzlu, guvenılır ve her sorunuza cevap alabildiginiz size yardımcı olan insanlar goruyorsunuz. Ayrıca dikkat ederseniz, yukardaki ürünlerin çoğu internet sitelerinde gözükmüyor, gozukenlerin bazılarıda ben alırken mevcut degıldı. İstediğiniz ürünü size uygun fiyatla bulabiliyorlar. Distributorun stogunda var ise urun, siparisinizden 2 gun sonra kapıda, cok kalıtelı ve saglam bır sekılde paketlenmıs urununuzu (hangı urun olursa olsun) teslım alıyorsunuz. Distributor stogunda yoksa urun, 1 gun bıle sasmadan, geldıgınde sizi direk telefonla haberdar ediyorlar. Kapıda nakıt odeme ımkanıda ayrıca super.

• Bu forumda İnventus'tan kazık yedim diyecek bir tana yanı okumadım ama diger satıcılardan illa bir sorun yasayan var invetus'u tek gecerim ankarada ise gigatek en dogru adreslerdir.Şahsi fikrimdir katılmayanlar olabilir saygı duyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superieur

quote:

Orjinalden alıntı: alen13

quote:

Toparlayacak olursak:

www.inventus.com.tr
    www.mavibilgisayar.com
    www.firebal.net
    www.gigatek.com.tr
    www.dfsbilgisayar.com
    www.vatanbilgisayar.com
    www.eksa.com.tr
    www.eksenbilgisayar.com

Gold'dan alıyorsun ve için rahat hmmm, enteresan, ben de gold'dan aldım (pardon gold'dan kazıklandım), hem de tüm parçaları ancak anakartım 2 haftadır serviste ve hiç rahat değilim nedense, hele hele pişkin pişkin "ne yapalım beyefendi biz distribütöre yolladık yapacak bir şey yok" dediklerinde bu rahatsızlığım ve sinirim iki katına çıkıyor.

İnventus'a gelince ; şu ana kadar hiç bir ürününü almadım ama,

Fiyatlar ucuz, desteği iyiymiş, telefondaki hanım çok kibar ne zaman arasam mutlaka istediğim bilgiyi alıyorum, kendime dert de aramadığıma göre bundan sonraki pc'mi herhalde oradan toplarım

senin yazini okuduktan sonra iicimin neden rahat oldugunu anladim ben hic teknik servisine goturmedigim ve bi sorun yasamadigim icin bu kadar rahatim demekki ama arkadasimin modemini goturmustuk gayet iyi ilgilendiler sorunu anlattilar ve gayet iyi davrandilar demek ki adam ayirimi yapio bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali13 -- 6 Aralık 2006; 18:54:46 >

• inventusu için genelde iyi yorumlar yapılıyor. ben şahsen hiç kotu yorum okumadım vede duymadım...
    lakin su ana kadar inventustan alış veriş yapmak nasip olmadı
  • ***mavi bilgisayar***
    + en az 20 sefer alışveriş yaptım ve teknik servisine de en az 3-5 sefer işim düştü.başka yerden aldığım parcanın bile testini gocunmadan yaptılar sağolsunlar. teknik servis elemanları işi biliyor ve yönlendiriyorlar. alışveriş yaparken müşteri temsilcilerini devamlı, bir sürü zaman meşgul ettim sorular sordum , kıyaslamalar istedim banamısın demedi adamlar yardımcı oldular of puf etmediler. fiyat olarak da 15 taksit düşünüldüğünde fena değiller. özellikle bazı ürünlerde 15 taksit olmasına rağmen fiyatlarını ucuz tutuyorlar gibi geliyor bana.
    - mavibilgisayar çukurambar mağazasını açtıktan sonra stoklarında istenen ürünü bulmak güçleşti hatta fiyatları da eskiye nazaran artırdı gibi geliyor bana. ankarada isen kızılay şubesinden al alacağını çünkü diğer bayilerdeki satış elemanları oradaki kadar iyi değiller.(hepsini biliyorum)
    mavi bilgisayara yine de 5 üzerinden 5

***gigatek***
    +sadece bir ürün aldım o da mağazadan elden. fiyat konusunda yardımcı olmaya da çalışıyorlar. çalışanlar ilgili diyebilirim. her yerde bulamayacağın bazı ürünleri orada bulabilirsin belki.
    - küçük bir yer gibi görünüyor, her çeşit şeyi bulamayabilirsin, negatif yorumlar da okudum, fiyatlar kartlı alışverişlerde vade farkı ile baya bi artıyor.
    gigateke 5 üzerinden 4

***dfs bilgisayar***
    +oradan da mağazadan alışveriş yaptım. iki üç kişi çalışıyor. adamlar iyiler sağolsunlar. fiyatları da iyi ve fiyat konusunda bana yardımcı da oldular. gördüğüm kadarıyla müşteriyle ilgilenip ellerinden gelen yardımı yapıyorlar (ben orada alışveriş yaparken arkadaşın oradan aldığı bir parça arızalanmış getirmiş hemen o parça yerine ellerinde olan bir parçayı idareten ona vermeyi teklif ettiler. bu iyi niyettir). yine burada da her yerde bulamayacağın bazı parçaları bulman mümkün. son olarak dfs'yi donanimhaber sever, donanimhaberi de dfs...
    -burası da küçük bir yer yani her aradığını burada da bulamayabilirsin
    dfs'ye 5 üzerinden 5

***eksen (ankara)***
    +alışveriş yaptığımda satış elemanı kibar davrandı, ilgilendi
    - fiyatlar birçok üründe fazla. aldığım bir ürünü daha elime geçmeden değiştirmek istedim bunu yapmadılar. daha sonra bu ürün iki üç gün sonra arızalandı ve ben bir ay bekledim. arızadan gelen ürünü full aparat ile yollamıştım bana geri geldiğinda kuru bir paket ile geldi kutusu bile farklıydı, üzerindeki bir şey taşınırken yerinden çıkmıştı. daha sonra çıkan parça takıldı, kutu içeriği tekrar geldi o başka. parçanın voltaj yediği için arızalandığını yine de bana iyilik olsun diye garantide yapıldığını söylediler ki bence bu yanlıştı.
    eksen'e 5 üzerinden 1 ki bence o bile fazla.

alışveriş ettiğim yerler hakkındaki düşüncelerim bunlar.

• dfs de hiç alış veriş yapmadım ama bana pek sıcak gelmiyor inventus kadar rekabetçi degil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.