Yasaklı kelimeymiş herhalde yoksan yıldızları ben yapmadım :))
hakkaten imza cok iyi ya. yandan carkli spider man...
onun flash animasyonu vardı; "cendermeee cendermee" müziği eşliğinde kıvırtmakta:)
hehehrehe hadiyaa?ben bilmiyodum:)linkini filan hatirliyorsan versene bi zahmet sag ol mk..yakinda boyle olmasada ilginc ve yeni bir imza yapicam gene:)
işe gidince sna zipleyip yollarım. orada hdd'de kayıtlı idi. ben gülmekten kırılmıştım:)
Bana da gönderebilir misin kahraman??Bu Sipder Man da çok yazılıp çizildi yahu,neostream.com'da wallpaper yapmışlar dağıtıyorlar Shock Boy diye..
Bu arada keratakit,isteyene hıyar demişin;adamlar g.tümüzün dibinden Irak'ın petrollerini(güya)ele geçirmek istiyorlarsa vardır bunda bir kasıt..Adamlar aslında "bor"umuzu istiyor belki..
E madem dertleri borumuz,verelim "boru"muzu olsun bitsin..
hehehe tabi onlarin anlayacagi sekilde why not?:)
Sorry we don't have any borax..
Would you like to eat some circumcised clean thick and long turkish pipe??
Oldu mu??
hahahah
iste imzam:) bu arada resimdeki kendi kedim:)
Resim çıkamıyor kerataKid..
İşte, PCler pahalı yaveş ve ishe yaramaz ağır külçelerdir..
Reklamla şarkıyla türküyle tüm dünyaya yutturulmuştur ve birileri kazanırken "son kullanıcı kitlesi olan" dünya büyük bir hüsran uykusuna dalmıştır..
Konun bu kadar saptığı bir topic daha görmemiştim :)
Yani harbiden de başlık ile yazılanların hiç alakası yok,en azından son iki sayfada :) Burada ciddi bir soru sorulmuş,lütfen sohbet etmeyelim de arkadaşımıza yardım edelim :P
konuyu toplayalım PC = Personal Computer Peki Public Computer ne ola ki :)
hopidik compter a ne dersin:)
Yeter artık bu kadar şamata. PS=Play Station---------->Oyun istasyonu PC=Personel Computer----->Kişisel Bilgisayar Artık noktayı koyalım.
arkadaşlar bugün işteydim ancak maalesef belirttiğim dosya silinmiş:( bana gönderen arkadaşa mail attım en kısa sürede ele geçirecem. bu işin peşini bırakmayacağıma emin olabilirsiniz:) heh
hwehehe 007keratakit bekliyor
pc insanların sanal alemde yaratmış oldukları bir ofistir. bir başka açıdan bakacak olursak; hepimiz sims oynamışızdır karakterinizi yaratıp o ortamda yasam mücadelesine giriştiğiniz bir sanal hayattır. buradan yola çıkarak pc içinde aynı şeyleri söylemek mümkündür. onunla seyahet eder onula bir takım hayatsal işlemleri tamamlar ve onu toplar çekip çevirirsiniz. yani gerçek yaşamın tam bir yansımasıdır.