Şimdi Ara

Pc Mod Yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese s.a . Ben benim hurdaya pc mod yapmak istiyorum ve mod dan hiç anlamam hiç yapmadımda.
    ufak bi renklendirme görünüsü...! Fanları degiştirip ledlilerini alacam o tamam onda sorun yok.. Led alacam ondada sorun yok..! Ama kasa kesimi ve plexi galiba plexi diyolar galiba cam gibi şeye ... kasamı ben cissem şekli nerlen kesebilir ucunu fln düzeltebilir marangoz kesermi öyle bi duydumda yada kesmesse nere keser cvp atarsanız sevinirim ve plexi satan ve takan yerler bilenininz warsa söylerseniz sevinirim nerler satar nerler takar ..! Bide Alanyada yaşıyorum ..! şimdiden tşk

• Merhaba,
    "Öncelikle herkese s.a " deyimini anlayamadım..
    İkincisi anladığım kadarı ile bir "hurdanız" varmış,mod yapmak istiyormuşsunuz ve de bu işten hiç anlamıyorsunuz ?
    Üçüncüsü kasamı ben "cissem" ne demek ?
    Dördüncüsü, kasanızı ,yani ,sizin deyiminizle,"hurdanızı" marangoza kestirmeyi "söylemişler" ve sizde soruyorsunuz..
    Eee ben soruyorum.. kuzum siz ne yapmak istiyorsunuz ?
  • 1.si s.a selamün aleykim demek
    2. dogru
    3.plexi takiyolarya yan kapagi ister dikdörtgen ister güzel bi şekil yapıp kesiyolar yada kestiriyolarya onu demek istedim
    4. sü yan kapak, ledli fan bide kasa için led bunları sordum ama anlamamışsın galiba
    bunları yapmak istiyorum yardım istedim yan kapağı nere kestirebilirim onu diyorum..!
  • Aleyküm Selam kardeşim. Reklamcılarda plexi işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Diğer sorunların için arama yaparsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin.
  • saolasın karacoder plexi işlemi derken plexiyi ordan mı ala bilirim yoksa orayamı taktırabilirim ?? orayı açarsan sevinirim..!
  • forumda AMFİBİ isimli abimizi bul o sana bunun herşeyini yapar.pleksi ustası ve modcudur kendisi.
  • ama ben alanyyada yaşıyorum hem profesyonel bişey istemiyorum dedigim gibi plexi ledli fan casya led..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesme işini demirci yapar pleksiyide tabelacılar istediğin ölçüde keser hatta sorarsın tablacı kapağı falan kesebilir sonra yapıştırırsınız.
  • saolasın bro çok yardımcı oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

saolasın bro çok yardımcı oldu :)

önemli değil bro :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.