Şimdi Ara

PC'm için oyun önerin (kafayı yiycem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya laptopum var eski biraz. aşağıya özelliklerini atarım. pc de oyun arıyorum, çoğu oyunu oynadım fakat yenileri lazım canım sıkıldı şuan pc boş bekliyor. lol veya age of empires gibi oyunlardan nefret ederim, bu türde önermeyin.

-açık dünya oyunlarda savaş oyunu gibiyse far cry 3 beni kendine aşık ettirecek kadar cezbedici oyun olsun. renkli, kendini film gibi içine çeksin. far cry 2 gibi bunaltıcı sıkıcı ve renksiz olmasın.
    -yarış oyunlarında underground 1 gibi olsun. mostwanted veya carbon gibi fizik motorlu olmasın, hiç beğenmezdim küçüklükten beri. u2 yide fazla sevmem 1 efsanedir fakat 100 kere bitirdim ve full dragrace kasmaktan gına geldi.
    -hikaye ilerlemeli ise crysis 1, callofduty 1 gibi olsun.
    -şöyle online kariyer kasabileceğim bi oyun varsa o da olabilir. csgo dan tam verim almayınca pc, mecbur zulaya yöneldik onuda gece oynayamazsınız, paralı askerler geliyor.
    -GTA serisini hepsini bitirdim. en renkli sevdiğim oyun vice city idi fakat san andreas benim kalbimde yeri farklıdır. küçükken hayalim hep böyle çöl gibi bir şehre veya okyanus kıyısı bi yere yada binaların düzenli olduğu bi kentte yaşamak isterdim. sağolsun lossantos-lasventuras-sanfierro benim bi kalbim oldu. o yüzden san andreas ı bidaha indirmem o tatlı günler o zamanda kalsın istiyorum. gta 4 ve 5 bitirdim. gta 4 te baya kariyer yaptım. grafik mod tasarımcısı oldum ve yaptığım mod GTA inside en çok indirilenler arasına girdi ve hala devam ediyor.

// yani önerin işte vakit geçirmek istiyorum, yeni yeni oyunlar istiyorum fakat laptopum yetersiz bugünlere göre.

acer aspire 5750G

4GB ram
    gt520m ekran kartı 825mhz (ha şuna en azından bi 940m falan koyun, rezalet bi kart. neredeyse hd3000 ile eşit
    i5 2430m turbo 3.00ghz 4 çekirdek işlemci (şu laptop ne kaldırıyorsa şu işlemci sayesinde)
    240gb ssd (boş alandan ötürü sıkıntım yok. ilave 500gb hdd var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 14 Aralık 2019; 23:53:55 >

• BULLETSTORM
  • prototype 2
  • Code of Honor The French Foreign Legion

Beğenmeme ihtimalin %0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online
  • Paladins
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crysis 2 - warface - Lol - tf2 - half life :alxy dışında bütün valve oyunları - Spore - red alert 2/3 - age of civilization 2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elite dangerous,destiny 2

• aynı pc bendede var asus marka tek farkı.fanı temizleyince baya iyi performans veriyor ssd ile birlikte.
    lol oyna very lowda 60-100 fps arası.
    wot blitz oyna kasmaz.
    prison architect
    don't starve. (pintipandanın videolarını biraz izleyip oyunu öğrenirsen az buçuk birde wiki den araştırırsan çok eğlenceli olur)
    zar zor da olsa cities skylines oynatır
    stronghold crusader strateji seversen.
    skyrim 30-60 fps arası oynatıyor.
    Need for Speed™ Most Wanted 2012 de çıkan oynamadıysan oyna çok iyi yine 30-60 fps arası çalıştırıyor ,arabanın seslerini dinlemek izlemek bile çok eğlenceli.
    dead space 60 fps oynatıyor ilginç ama gerçek oyunun optimizasyon çok iyi oyunda çok iyi oyna..
    ets2 seversen oyna.

lol dışında rekabetçi oyun oynamanı tavsiye etmem csgo bile çok kasıyor direk geride başlıyorsun oyuna...

birde gta 4 teki modun linkini atsana merak ettim.
    gta 4 seviyorsan mafia 2 oynamanıda tavsiye ederim ,yine 30-60 fps arası bazen çok kasıyor ama çok can sıkmaz.
    bende gta4 çok kasmıştı yüklediğimde sen nasıl oynadın bu sistemde merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 15 Aralık 2019; 0:50:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    gta 4 ilk indirdiğimde "bune lan" demiştim. fps-optimizasyon yerlerde. fakat oyunun fiziği ruhu o kadar hoşuma gitmişti ki, inat ettim uğraştım. hesap makinesi gibi oyunu oynadım ve tanıdım alıştım. daha sonra grafik işlerine girdim. Uzun yazı oldu umarım okur ve eğlenirsin.

aylarca uğraştım. okul ara tatillerimi vermiştim. toplam 3 mod çıkardım. üçüde en yüksek oyu almıştı. grafik modunda ışıklandırmalar ve aydınlatmaları en yüksek düzeyde tutmaya çalışırken, renksiz sıkıcı hayatı renklendirerek daha şekil hale gelmesini sağladım. fps optimizasyonu üzerinde çalıştım ve ilk defa büyük bi iş başardım. bu başarıda ki sır aslında ENB kullanmadan sadece basit timecyc ayarlar ile max graphic oluşturmaktı. verylow ayarlarda 20fps üzerini zor gören PC'mde bu uğraştığım grafik modu ile high ayarlarda 40FPS altına inmedim. aşırı zevkli ve gururlu oyun maceram oldu. ilk modumu yaptıktan sonra hesap şifremi kaybedince yeni hesapla devam ettim.

Toplam 60,000 indirmeyle baya bi ilerleme katetmiştim. GTAinside gibi en büyük bi sayfada, onlarca mod sayfalarında ilk 2 sayfaya girebilmek benim için başarıydı. ne yazık ki 2019 dan sonra bunu devam ettiremedim. Belki adımı gta 4 tarihinde bi yerlere yazabilecektim. fakat 2019 dan sonra yapamadım.

sebebi ise pc yetersizdi. ss aldığım zaman çözünürlük düşük çıkıyordu. hala daha garanti veririm. gta IV serisinde low end yani düşük pc ile zevk alarak oynamak isteyen varsa mutlaka benim modlarımı denemeli.

ilk modumu haziran 2017 de çıkardım. sabah aydınlatmaları güzelken, gecede pek başarılı olamadım. ona rağmen kullanıcıların verdiğine göre 10 üzerinden 8.92 gibi bi oy aldım. FPS konusunda oyunda saat 20:00 ila 05:00 arasında 2 kat FPS artışı sağlayabildim. 07:00 ila 20:00 arasında ise gözle görülür bir artış olmadı.

mod:https://www.gtainside.com/en/gta4/mods/105925-natural-graphics-1-0/

ikinci modumu yeni hesapta ekim 2018 de çıkardım. bunda sabah aydınlatmaları, araç lambaları yansımaları, yağmurlu havada ıslaklığı çok belli eden reflectionlar ve güneşi resmen hissedecek düzeyde tasarladım. sabah performansı artarken, gece performansı hafif azaldı. buna rağmen 10 üzerinden 8.77 gibi bi oy aldım.

mod:https://www.gtainside.com/en/gta4/mods/124377-gta-4-realistic-natural-graphics-mod/

üçüncü modum ise en iyi olandır. tamamen yeni aydınlatmalar ve muhteşem gece. saat 23.00 dan sonra istediğin arabayı alıp, userfiles a istediğin müzikleri atıp, sabaha kadar gez. muhteşem bi zevkti bu. çok güzel olmuştu. deniz kıyısına vardığın zaman, güneşin batışı veya doğuşunun suya yansımasını seyretmek benim için inanılmazdı. güneşin arabanın aynasına vurduğunda gözünü alan ışınları bile düşündüm. yeni headlight ve trafficlamb larda bunun içinde. yeni yolu hissettirecek asfaltlar, yeni gerçekçi lastik sesleri de içinde. bunla hem sabah hem akşamda neredeyse 3-4 kat FPS artışı sağladım. render ve optimizasyonu çok iyi yapmıştım çünkü. bundan 9.10 puan almıştım.

mod:https://www.gtainside.com/en/gta4/mods/125855-gta-4-selar-on-graphics-natural-and-realistic/

• Batman serisini oynayabilirsin.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    bu arada benim anılarımı tazelediğin için çok teşekkür ederim. hala daha tadı damağımdadır. ama maalesef imkanlarım yüzünden bu kariyere devam edemedim. kim bilir belki ileride V için çalışabilirdim.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 20:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana şunu söyliyim Metro 2033 ve Metro Last Light oynamalısın kesinlikle. Hem türkçe yama da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 yükle kötü oyundur

• " lol veya age of empires gibi oyunlardan nefret ederim, bu türde önermeyin. "
    Hocam bu cümleyle beni kazandınız. Şimdilik oyun önerisi aklıma gelmiyor ama gelince yazacağım.
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    kanser kitle ve saçma içerik.

peki sizi kazanma sebebim nedir? sizdemi aşırı nefret ediyorsunuz ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

kanser kitle ve saçma içerik.

peki sizi kazanma sebebim nedir? sizdemi aşırı nefret ediyorsunuz ve neden?
    Üç boyutlu olmayan yukarıdan oynanan leş grafikli anlamsız strateji vb oyunları sevmiyorum. Oyun dediğin 3D olacak, grafikleri ve kontrolleri oyunun içindeymiş hissi verecek ayrıca sağlam bir hikayesi olacak. Hikayesi yoksa da multiplayer kısmı saracak.

Lol'den ayrıca aşırı nefret ediyorum çünkü ben lisedeyken çevremdekiler durmaksızın o moktan oyun hakkında konuşuyorlardı sevmeme durumu nefrete dönüştü onlar yüzünden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.