Bildirim
Pc'm de Yazilar Silik Silik Gozukuyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başlat'ı tıklatın,
Denetim Masası'nı tıklatın,
Görünüm ve Temalar'ı tıklatın & Sonra Görüntü'yü tıklatın.
Görünüm sekmesinde Efektler'i tıklatın.
Ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan onay kutusunu işaretleyin ve listeden ClearType'ı seçin.
BU SAYEDE YAZITIPI'NI MONITORUNUZ KESKIN DERECEDE GOSTERIR -
Kardeşim dediklerini yaptim ama cok az bir duzelme oldu baska bir sey tavsiye edermisin ? monitorum benQ 19" senseye+game -
Pc'nin Şimdiki Görüntüsünü SS Olarak Atabilirmisin Arkadaşım -
Şu anki gorunumu bu kardeşim
-
-
yine olmadi dediklerini yaptim beyler yardimci olabilcek var mi -
Bence Format At :D
Yada NVIDIA CONTROL PANEL'Den Grafik Ayarlarını Maximum Düzeye Getir -
koyduğun resimlerde bir sorun göremedim monitöründe bir sıkıntı yok değilmi_? -
evet monitörün ayarlarında bir sorun olabilir veya arıza olabilir farklı bir monitördede deneme yapmalısın... -
Cok az kaldi ama onu bir turlu cozemiyorum format atmadan duzeltebilirmiyim tavsiyesi olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecalis -- 10 Temmuz 2010; 14:27:28 > -
kasanı bi arkadasına götür öncelikle orda arkadasının monitörüyle dene bence. sorun neyde anlasılır. -
konuyu çok pis hort yapıcam ama aynı sorun bendede var sorunu çözdüm monitörün giriş kablosunda temassızlık olduğu için oluyor orayı kurcuklayınca düzeliyor ( çözüm yazılmamış aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olur diye konu hort yaptım )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X