Şimdi Ara

Pc'm de Yazilar Silik Silik Gozukuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
26.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun 2 gunden berı var bir cozum bulamadim ekran kartim nvidia gt 9500 yardim ederseniz sevinirim şimdiden teşşekurler resimde aşağida

• Başlat'ı tıklatın,
    Denetim Masası'nı tıklatın,
    Görünüm ve Temalar'ı tıklatın & Sonra Görüntü'yü tıklatın.

Görünüm sekmesinde Efektler'i tıklatın.
    Ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan onay kutusunu işaretleyin ve listeden ClearType'ı seçin.

BU SAYEDE YAZITIPI'NI MONITORUNUZ KESKIN DERECEDE GOSTERIR
  • Kardeşim dediklerini yaptim ama cok az bir duzelme oldu baska bir sey tavsiye edermisin ? monitorum benQ 19" senseye+game
  • Pc'nin Şimdiki Görüntüsünü SS Olarak Atabilirmisin Arkadaşım
  • Şu anki gorunumu bu kardeşim

• Hmm Abicim Görünüm Özelliklerden Şu Özellikleri Denermisin. Ayrıca O Sekmelerin Birinde Renk Düzeni İle İlgili Seçenek Olacaktı. (16 Bit, 32 Bit) Ordan 32 Bit Seçildiğine Emin Ol Abi

• yine olmadi dediklerini yaptim beyler yardimci olabilcek var mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Format At :D

Yada NVIDIA CONTROL PANEL'Den Grafik Ayarlarını Maximum Düzeye Getir
  • koyduğun resimlerde bir sorun göremedim monitöründe bir sıkıntı yok değilmi_?
  • evet monitörün ayarlarında bir sorun olabilir veya arıza olabilir farklı bir monitördede deneme yapmalısın...
  • Cok az kaldi ama onu bir turlu cozemiyorum format atmadan duzeltebilirmiyim tavsiyesi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecalis -- 10 Temmuz 2010; 14:27:28 >
  • kasanı bi arkadasına götür öncelikle orda arkadasının monitörüyle dene bence. sorun neyde anlasılır.
  • konuyu çok pis hort yapıcam ama aynı sorun bendede var sorunu çözdüm monitörün giriş kablosunda temassızlık olduğu için oluyor orayı kurcuklayınca düzeliyor ( çözüm yazılmamış aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olur diye konu hort yaptım )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.