Şimdi Ara

Pc kitleniyor ekran gidip geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc topladım 1 hafta önce ama neyden kaynaklandığını bilmediğim (ekran kartından şüpheleniyorum) bir sorun var.
    Önce şunu belirtmek istiyorum pcde oyun oynarken hiç başıma gelmedi oyun performansında sıkıntı yok. Masaüstündeyim chrome falan açık sonra durduk yere pc kitleniyor 3 sn sürüyor sonra ekran kararıp acılıyor 1 sn falan sürüyor buda sonra kaldığım yerden devam ediyorum ne mavi ekran hatası ne de reset hiç bir şey yok aynı kaldığım yerden devam dediğim gibi oyun oynarken olmuyor bu kesin ekran kartı ile ilgilimidir ? Kurduğum işletim sisteminden olabilir mi ?
    Sistemim : İntel g3220
    Asus h81m-c
    Gskill 4 gb 1600 mhz
    Xigmatek asgard 382 600 watt kasa+psu
    Gigabyte hd7790 ekran kartı
    Seagate 7200 250 gb hdd
    Windows 7 ult ( korsan:( yazılım )
    Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    Edit : Hep chromedayken kitleniyordu mozilla ile denedim yine kitlendi.
    Edit2: Evet arkadaslar daha demın mozilla indirdim. Bir konu hakkında araştırma yapıyordum bır yanda word bır yanda mozılla acıp kopyala yapıstır yapıyorum yıne aynısı oldu ama bunda ekran kartını kullanan bı ıslem yok bıldıgım kadarıyla bu sorunu işlemci yaratıyor olabilir mi yada ekran kartı boştayken sıkıntılı yük altında yani oyundayken sorunsuz olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyrr -- 12 Mayıs 2014; 2:33:08 >

• 7790 problemli bir kart ondan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

7790 problemli bir kart ondan olabilir

Gpuz adli programi indirdim bios sekmesinde ekran kartinin tanimli olmadigini gosteriyor bundan kaynaklanan bisey olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyrr

quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

7790 problemli bir kart ondan olabilir

Gpuz adli programi indirdim bios sekmesinde ekran kartinin tanimli olmadigini gosteriyor bundan kaynaklanan bisey olabilir mi ?

onunla ilgili bisey degil
  • Belki ramde belki hdd de sorun olabilir. Windows olay görüntüleyicisinde buna dair bir işlem bilgisi olabilir kontrol edin. Memtest ve Hdtune ile de donanım testlerini yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.