Şimdi Ara

Pc kendi kendine kapanıyo acil yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra 15 dakika sonra falan bi hata mesajı geliyo ve sistem kapatılması için geriye sayım başlanıyor bu problemi nasıl çözebilirim lütfen acil yardım ???
    İşte buyrun buda capsii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen45 -- 24 Mayıs 2007; 15:54:36 >

• Başlat / Çalıştır Shutdown -a yap enterle bu düzelir ama sisteminde virüs var aradaşım

Nod32 (yada elinde hangi virüs programı var?) güzel bi tarama yap

sana tavsiyem Nod32 ve Ad-aware programlarını kurup full update yaptıktan sonra güzel bi tarama yapman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen45

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra 15 dakika sonra falan bi hata mesajı geliyo ve sistem kapatılması için geriye sayım başlanıyor bu problemi nasıl çözebilirim lütfen acil yardım ???
    İşte buyrun buda capsii..

Aynen katılıyorum RapAlemi ne bilgisayarında virüs var arkadaşın dediklerini yap hem normal sistemde hemde güvenli kipte tarat sistemini
  • yukardakileri yaptıgın halde sorun duzelmezse anakartını kasadan sokup daha ve kasaya direk temas riskinden dolayı duzgun bir sekilde yeniden tak kartın psu dan afazla akım cekiyor olabilir
  • Peki tamam yardımlarınız için teşekkür ederim :)
  • BU OLAYLARI DENEYIP BIZLERIDE BILGILENDIRIRSEN SEVINIRIZ
  • Arkadaşlar 1 saattir bilgisayarı kullanıyorum ve şu anda sorunsuz şekilde çalışıyor sanırım söyledikleriniz oldu ve virüsler silindi yaptığım işlemleri sırasıyla sayayım ...
    öncelikle Ad-aware virüs programını yükledim kurduktan sonra 3 kez taratma yaptım ve 27 tane virüs buldu
    ardından bilgisayarımda mevcut olan Avast programıylada 1 kez tarama yaptım oda birkaç virüs buldu virüsleri sildikten sonra bilgisayarımı yeniden başlattım fakat virüslerin temizlenmediğini gördüm daha sonra oturumu güvenli modda açıp 3 kez ad-aware programına yine 1 kezde avasta tarattım yine bir sürü virüs bulup sildiler ... ardından internet geçmişini sıfırladım ve yeniden başlattım bilgisayarımı açtığımda yine virüs taraması yaptım ve 1 saattir bilgisayarım sorunsuz hatta eskisinden daha iyi çalışıyor TEŞEKKÜR EDERİM.. umarım ilerleyen saatlerde problem olmaz eğer olursa ben yine buraya yazarım ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.