Şimdi Ara

PC Kasa Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasayı kullanmaya başlayalı 9-10 sene oldu artık hep aynı görüntüden sıkıldım biraz renk katmak istedim yardımcı olursanız sevinirim..

pc kasam;
     PC Kasa Mod

PC Kasa Mod

PC Kasa Mod

PC Kasa Mod

ben yan kapağına pleksi yapmak istiyorum hemen hemen bi çizim çıkarttım
     PC Kasa Mod

siz ne düşünüyorsunuz sizden fikir almak istedim birde kasayı iç dış parlak siyaha boyasam ne kadar masraf olur pleksi ile
    kasa boyutlarım en:18 cm boy:41,5 cm uzunluk:48 cm şimdiden teşekkürler pleksinin uzunluğu 42x33 cm

• Takip
  • Plexiyi çok büyük yapma bence.bence diyorum çünkü bende göz rahatsızlığı var beni acayip rahatsız ediyor şahsen
    forumda birçok mod da senin kasana benzer kasaların önlerine delik açılıp,14cm veya 12cm fanlar konulmus öyle bişey yapabilirsin.
    işlemci ve egzos fanını uv boya ile boyayıp aşağıya bir uv neon koy sade ve parıl parıl bi kasan olur.
    Nacizane fikirlerim bunlar şimdiden kolay gelsin
  • tavsiyen için teşekkür ederim bu söylediklerini dikkate alacağım kasayı ve fanları hangi renge boyamamı tavsiye edersiniz hangi boyayı kullanmam gerekiyor şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

tavsiyen için teşekkür ederim bu söylediklerini dikkate alacağım kasayı ve fanları hangi renge boyamamı tavsiye edersiniz hangi boyayı kullanmam gerekiyor şimdiden teşekkürler..

Boyalardan pek anlamam bikaç mod konusunu incelersen bilgi edinebilirsin.
    Kasanın içini siyah boyayıp fanları turuncu uv boya ile boyarsan çok güzel bi görüntü oluşturur.kapagın alt kısmınada gizli bi uv neon koyarsın fiyatı 20-25tl civarı hem göz yormaz hemde fanlar ışıl ışıl olur.Pek fazla kablo karmaşan yok ama kablolara sleeve yapabilirsin buda çok şık bi görüntü katar.
    Bu ->http://forum.donanimhaber.com/m_60653786/tm.htm konudan kablo sleeve'lemeyi öğrenebilirsin.
    Burdanda ->http://www.metacafe.com/watch/2383915/fan_boyama_uv_turuncu/ gayet basit olan uv fan boyama
    Buda ->http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN13025 uv neon satış linki.
    Fanı çıkartırken tırnaklarını kırmamaya dikkat et.
    kısaca özetlersek;
    kasa içi siyah,fanlar turuncu uv,bide uv neon.kasa tamamen değişir (:

• teşekkür ederim kardeşim kısa zamanda bu malzemeleri temin edip işe koyulacağım bitince resimlerini koyarım
  • sleeve ye baktım çok uğraştırıcı ve zaman isteyen bir uygulama okulların tatil olduğu bir ara yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    13 yıl önce açıldı
    slim pc için soğutma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_rep

sleeve ye baktım çok uğraştırıcı ve zaman isteyen bir uygulama okulların tatil olduğu bir ara yapabilirim

Evet sleeve biraz uğraş ve el becerisi istiyor.ama inan değer o kadar uğraşa
    bide kablo toplayıcılar var kıvrımlı makarnalara benzıyorlar onlardanda alabilirsin 2dk da takılıyor.ben masa arkasındakı kabloları toplamada kullandım.
  • bu hafta sonu kasam geliyor ben başka bir yerde duruyorum malzemeleri de araştıracağım bulunca buradan fiyat vb. şeyleri paylaşırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.