Şimdi Ara

PC ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce iş, oyun ve multimedia için bir sistem topladım. PSN nin kapanmasından dolayı, elimdede bitirmediğim PS3 oyunu kalmadığı için bugün gidip PC için THE SETTLERS 7 ve ANNO 1404 oyunlarını aldım. 2 oyundada daha oyuna girmeden ana menüdeyken ekran kartımdaki sıcaklığı gösteren gösterge 80 dereceleri geçti, kasada ilk defa sesini duyduğum bir fan şiddetli bir sesle çalışmaya başladı. Tedirgin olup, oyunlardan çıktım. Ve burda konu açma gereği duydum. Ne olur ne olmaz diye önceden bir bilgi almak istedim. Daha önce pc de TTU 2, COD BO, C&C 3 ve RED ALERT 3 gibi oyunları ısınma problemi olmadan en yüksek grafik seviyelerinde oynuyordum. Bu iki oyunda neden böyle oldu acaba? Açıkçası donanım ve arızalar konusunda biraz cahilimdir. Fikir ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sistemim profilimde mevcut, buraya yazma gereği duymadım.

Saygılarımla...

• Ekran Kartına ek Bir Sogutucu Almanızı Tavsiye Ederim Kaliteli Birşey. Sogutucu Pasif Olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bucaLı28

Ekran Kartına ek Bir Sogutucu Almanızı Tavsiye Ederim Kaliteli Birşey. Sogutucu Pasif Olabilir.

Dostum soğutucu için ne önerirsin peki? Bir de bu tür oyunlarda bu kadar ısınması normal mi ekran kartının? Kasada kapalı yerde değil, masa üzerinde, her yerden hava alıyor. O 2 oyundanda çıkmasam 82...83... derece diye gidiyordu daha. Anlamadım gitti yani.
  • Ekran kartını zorluyan Virüs olabilir Diyecegim Ama Pek bilmiyorum bende. bi Araştırıyorum Dostum. Birde Kaliteli Termal Macun Kullan.
  • Senin Gtx 570 e bu oluyormu bilmiyorum ama Kaliteli Bir Sogutucu Araştır bi İstersen .
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACAX2900

Yanlış Bİlgi Vermek İstemem. Dedigim Gibi Bekleyelim ve Arkadaşların yorumlarını Görelim . Belkide Virüs Felan vardır . Başka Bi Bilgisayarda Deneme Şansın var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNorm -- 13 Mayıs 2011; 0:26:40 >
  • quote:

Senin Gtx 570 e bu oluyormu bilmiyorum ama Kaliteli Bir Sogutucu Araştır bi İstersen .
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACAX2900

Yanlış Bİlgi Vermek İstemem. Dedigim Gibi Bekleyelim ve Arkadaşların yorumlarını Görelim . Belkide Virüs Felan vardır . Başka Bi Bilgisayarda Deneme Şansın var mı ?

Maalesef, başka pc de deneme şansım yok. Virüs olabileceğine ihtimal vermiyorum ama böyle bir sistem bile böyle bir oyunda başıma bu işi çıkardı ya.... Neyse. Alıcaz artık bir tane. Yarın vakit kaybetmeden gidip araştırıp, alayım bari bitane. Peki ekran kartı soğutucusu ile bu sorun tamamen kalkar mı ortadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGO35 -- 13 Mayıs 2011; 0:32:40 >

• ya Sorunu Tam bİlmiyorum Bir Arkadaşınız vs. vs. Bİlgisayarcıya Götürüp ekran kartını Takın Bi orda deneyin Sıcaklıgını. Hemen boşa Para Harcamayın derim ben. Güzel Bir Termal Macun alın öncelikle .

Not : sakın Ekran kartınızı Bilgisayarcılara vs. vs. Teslim etmeyin
  • quote:

ya Sorunu Tam bİlmiyorum Bir Arkadaşınız vs. vs. Bİlgisayarcıya Götürüp ekran kartını Takın Bi orda deneyin Sıcaklıgını. Hemen boşa Para Harcamayın derim ben. Güzel Bir Termal Macun alın öncelikle .

Not : sakın Ekran kartınızı Bilgisayarcılara vs. vs. Teslim etmeyin

Öyle bir hata yapmam zaten. ;) Olmazsa önce termal macunu bir deniyeyim. Sorun devam ederse soğutucuyu alayım. Ben sürekli uğraşmaktansa kökten çözüm taraftarıyımdırda her konuda :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.