Şimdi Ara

PC'im çok ısındığı için garantiye götürdüm. Her elektronik alet ısınır dediler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen Mayıs'ta Vatan'dan aldığım toplama pc aldığım günden beri League of Legends gibi oyunlarda ısınmıyor ancak Guild Wars 2 , BF4 , Watch Dogs gibi oyunlarda ayağıma yüzüme sıcaklık geliyor kasadan. Götürdüm kasayı, anlattım adama her elektronik alet ısınır dedi. He istersen gönderirim garantiye ama 20 gün boşuna beklersin, benim kasamda ısınıyor. Pc'yi açınca peteği kapatıyorum dedi. Dedi ki performansını etkilemiyorsa ve bilgisayar kapanmıyorsa hiç bir sorun olmaz. Bilgisayarımda ısınmadan dolayı kapanıyordu ama içini temizleyince ısınmadan kapanması geçti bunu söyledim. O zaman toz olduğu içindir dedi. Hala ısındığını söyledim performansını etkilemiyorsa hiç bir şey olmaz dedi. Bir şey olursa marka parçayı yeniler zaten dedi. Ya garantim bitince böyle bir şey olursa? Performansımı etkileme konusunda Watch Dogs'ta normalde kasmadığını, kasa ısınınca kastığını söyledim. Normal, watch dogs yeni bir oyun dedi. Ama normalde kasmıyor filan dedim, yine birşeyler dedi her elektronik alet ısınır filan. BF4'te böyle performansım düşmüyor mesela ama ısınıyor dedim. Gel içeri gösteriyim BF4 ekran kartsız PC bile çalıştırır dedi. Sonuç olarak kasa kapanmıyorsa bir sorun yok dedi bende göndermedim garantiye, haklı mı?

• Kardeş sen bence garantiye vermeni tavsiye ederim gereginden çok ısınıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimodemis

Kardeş sen bence garantiye vermeni tavsiye ederim gereginden çok ısınıyorsa.

Onu anlayabilmem için adama dedim deneyelim arkada bakın, eğer bu kadar ısınması normalse söyleyin. İşimiz var, kapanmadıkça bir şey olmaz, zararlı olsa kendini kapatır dedi.
  • garantinin süresi bitmeye gelene kadar idare et ozamana kadar birşey olmazsa bile kontrole gönder bilgisayarı tavsiyem bu. çünkü sonradan sakatlık çıkabilir çok ısınmış bilgisayar ekran kartı felan sıcaklıktan yanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverNever

Merhaba arkadaşlar geçen Mayıs'ta Vatan'dan aldığım toplama pc aldığım günden beri League of Legends gibi oyunlarda ısınmıyor ancak Guild Wars 2 , BF4 , Watch Dogs gibi oyunlarda ayağıma yüzüme sıcaklık geliyor kasadan. Götürdüm kasayı, anlattım adama her elektronik alet ısınır dedi. He istersen gönderirim garantiye ama 20 gün boşuna beklersin, benim kasamda ısınıyor. Pc'yi açınca peteği kapatıyorum dedi. Dedi ki performansını etkilemiyorsa ve bilgisayar kapanmıyorsa hiç bir sorun olmaz. Bilgisayarımda ısınmadan dolayı kapanıyordu ama içini temizleyince ısınmadan kapanması geçti bunu söyledim. O zaman toz olduğu içindir dedi. Hala ısındığını söyledim performansını etkilemiyorsa hiç bir şey olmaz dedi. Bir şey olursa marka parçayı yeniler zaten dedi. Ya garantim bitince böyle bir şey olursa? Performansımı etkileme konusunda Watch Dogs'ta normalde kasmadığını, kasa ısınınca kastığını söyledim. Normal, watch dogs yeni bir oyun dedi. Ama normalde kasmıyor filan dedim, yine birşeyler dedi her elektronik alet ısınır filan. BF4'te böyle performansım düşmüyor mesela ama ısınıyor dedim. Gel içeri gösteriyim BF4 ekran kartsız PC bile çalıştırır dedi. Sonuç olarak kasa kapanmıyorsa bir sorun yok dedi bende göndermedim garantiye, haklı mı?

Speedfan Programını İndir O Program Sıcaklık Değerlerini Ölçer Fotosunu Çek Buraya Koy Sorun Varmı Görülür...

• quote:

Orijinalden alıntı: selimodemis

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverNever

Merhaba arkadaşlar geçen Mayıs'ta Vatan'dan aldığım toplama pc aldığım günden beri League of Legends gibi oyunlarda ısınmıyor ancak Guild Wars 2 , BF4 , Watch Dogs gibi oyunlarda ayağıma yüzüme sıcaklık geliyor kasadan. Götürdüm kasayı, anlattım adama her elektronik alet ısınır dedi. He istersen gönderirim garantiye ama 20 gün boşuna beklersin, benim kasamda ısınıyor. Pc'yi açınca peteği kapatıyorum dedi. Dedi ki performansını etkilemiyorsa ve bilgisayar kapanmıyorsa hiç bir sorun olmaz. Bilgisayarımda ısınmadan dolayı kapanıyordu ama içini temizleyince ısınmadan kapanması geçti bunu söyledim. O zaman toz olduğu içindir dedi. Hala ısındığını söyledim performansını etkilemiyorsa hiç bir şey olmaz dedi. Bir şey olursa marka parçayı yeniler zaten dedi. Ya garantim bitince böyle bir şey olursa? Performansımı etkileme konusunda Watch Dogs'ta normalde kasmadığını, kasa ısınınca kastığını söyledim. Normal, watch dogs yeni bir oyun dedi. Ama normalde kasmıyor filan dedim, yine birşeyler dedi her elektronik alet ısınır filan. BF4'te böyle performansım düşmüyor mesela ama ısınıyor dedim. Gel içeri gösteriyim BF4 ekran kartsız PC bile çalıştırır dedi. Sonuç olarak kasa kapanmıyorsa bir sorun yok dedi bende göndermedim garantiye, haklı mı?

Speedfan Programını İndir O Program Sıcaklık Değerlerini Ölçer Fotosunu Çek Buraya Koy Sorun Varmı Görülür...

O zaman bu konuyu yüksek istemcili bir oyuna girdiğimde fotoğrafını atarım buraya, kasanın dışarı verdiği sıcaklıktansa içindeki sıcaklık daha önemli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 23 Haziran 2014; 23:33:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.