Şimdi Ara

PC İçin XBox 360 Kolu Mu Yoksa Logitech Chillstream Mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer pc de bütün oyunlarda sorunsuz çalışacak bir kol arıyorsan 2 tane alternatifin var.

1. xbox360 kablolu/kablosuz gamepad
    2. ps2 gamepad+usb dönüştürücü.

pc için en iyisi bence xbox360 gamepad ama ps2 gamepadide kullanabilirsin.

TIKLA :http://forum.donanimhaber.com/m_34392521/tm.htm

PC İçin XBox 360 Kolu Mu Yoksa Logitech Chillstream Mi?

pc için en iyi tercih kablolu xbox360 gamepadi olacaktır. hem pil derdi hemde şarj derdi olmaz. kablosuda baya uzun. ayrıca hiçbir oyunda sorun yaşamazsın.

kablosuz olsun istersen bunu al.

ucuz olsun diyorsan ps2 gamepad+dönüştürücü al. titreşim özelliği pc de çalışmıyor.

TIKLA :http://forum.donanimhaber.com/m_34392521/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42378200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 23 Ağustos 2010; 16:49:42 >

• Xbox pad'inin titreşim özelliği Live destekli oyunlarda çalışıyor.
  • yoo saboteur games for windows / live değil ama yine de titreşim çalışıyor.
  • xbox gamepad satan pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Xbox pad'inin titreşim özelliği Live destekli oyunlarda çalışıyor.

Ne sallamışsın be xbox 360 gamepad'i bütün oyunlarda çalışıyor benim gördügüm çalışmayan 2 oyun var mw2 ve bc2.
  • @MeaCulpa_27 bu arada xbox 360 gamepadinde gaza ne kadar basarsan o kadar basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

@MeaCulpa_27 bu arada xbox 360 gamepadinde gaza ne kadar basarsan o kadar basar

Bu benim için önemli bir özellikti. Gerci coğu yarış oyununu konsolda oynuyorum ama 1-2 aya kadar konsollara özel exclusive oyunları oynayıp satacağım büyük ihtimalle. Maddi sıkıntılar var. Onun için P.C'de de kullanmak için ekstra kol aldım. İyi ki de almışım yarın kargom geliyor inşallah.
  • xbox gamepadinde çoğu oyunda titretişim çalışıyormu?
  • Kablolu XBox 360 kolunu nerden bulabilirz arkadaşlar nette??
  • bizde var. 70 lira fiyatı var sıfır

bu arada hocam Chillstream ben kullanıyorum güzel de, titreşim olayı yok
    kablolu xbox joypad inde var ve feci titriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

bizde var. 70 lira fiyatı var sıfır

bu arada hocam Chillstream ben kullanıyorum güzel de, titreşim olayı yok
    kablolu xbox joypad inde var ve feci titriyor

joistik titretişim özelliği varsa neden çalışmıyor anlamadım xbox kolunda çalışan neden diğer kollarda çalışmasın biri bizi aydınlatsın
  • chillstreamde titresim yok cunku gamepadin icinde fanlar var. elinize hava ufluyor. eli terleyenlere birebir. uzun bi zaman chillstream kullandim ama benim secimim her daim xbox gamepadi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ağustos 2010; 1:19:50 >
  • Chillsteream adı üstünde klimalı. Titreşim özelliği Komple yok

Xbox ın orjinal Kolu kablolu olan versiyonu sorunsuz hem xbox 360 da hem pc de titreşimli olarak kullanılabiliyor
    ha şunu unutmayın ama ,titreşim destekleyen kaç PC oyunu var ,onu da araştırmak gerekli
  • Biraz abartı bir hortlatma olacak ama; benim de elimde Logitech Chillstream var ve yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. (PC için) Hassasiyetini pek beğenmedim; titreşimi yok; ama aldık bir kere. Bunun yerine orjinal XBOX kolunu (kontrolörü) mu almalıyım; yoksa başka bir marka mı tavsiye edersiniz? (Örneğin Razer Onza) Türkiye'de orjinal XBOX kolunu (kontrolörü) nerede bulabilrim? (İnternetten alışveriş tercihimdir.)
  • 40 liraya wireless receiver aldım 360 gamepadleri için, çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Biraz abartı bir hortlatma olacak ama; benim de elimde Logitech Chillstream var ve yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. (PC için) Hassasiyetini pek beğenmedim; titreşimi yok; ama aldık bir kere. Bunun yerine orjinal XBOX kolunu (kontrolörü) mu almalıyım; yoksa başka bir marka mı tavsiye edersiniz? (Örneğin Razer Onza) Türkiye'de orjinal XBOX kolunu (kontrolörü) nerede bulabilrim? (İnternetten alışveriş tercihimdir.)

dh ikinci el bölümünden sıfır ve 2. el bulabilirsin hocam
  • Firebal.net'te Razer Onza satılıyor; ama stoklarda yok. Kasım'ın başında gelecekmiş. Razer Onza satılan başka internet sitesi bilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.