Epic games için denedim, başta 2.500 uah görünüyordu, ancak ödeme adımında tekrar tl ye dönüyor maalesef. |
PC için Ucuz FC 26 Satın Alma Yöntemi 🇺🇦 💻 (2. sayfa)

-
-
VPN varken yeni bir epic hesabı oluşturup denedin mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, hiçbir beklentim olmadan geçen yıl herkese 30 dolara yıllık Play Pro üyelik aldırdım. Türkiye fiyatı 120 dolar. Technopat admini aylar sonra gitti konuyu sildi, sebebi ise dolandırıcı siteymiş. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yotubede hesap askıya alinabilir falandiyor boyle bisi varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canx65 -- 10 Ağustos 2025; 9:4:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ea play pro olmadan da ucuza alınabilir mi bu yöntemle ea play pro almak istemiyorumda
merhaba, oyun cıktıgında ve ukrayna da indirime girdiği zaman o zamanki fiyattan alabilir miyiz peki?
örneğin şu an bu yöntemle alsak standart sürümü 1.699 UAH (1.644₺) almış olacağız. Ama ukraynada indirime girse mesela 1000 UAH`a düşse bu fiyattan alabilir miyiz bu yöntemle?
-
Arkadaşlar ps5 için bu şekilde ea play pro alabiliyormuyuz. Yoksa sadece pc de mi oluyor?
genellikle bu yolları kullanıp almaman için caydırıcı konuşuyorlar
-
EA play pro almak istedim ama "Kredi kartınızı veya banka kartınızı doğrulayamadık" hatası aldım.
-
Hesabın banlanma iptali olabiliyor diyenler var ama benim de başıma gelmedi hiç açıkçası eskiden beri bilgisayarda oynayacaksam bu yöntemle alırım. Konunun açılması iyi olmuş. Uygun fiyata herkes kavuşur umarım enpara kredi kartıyla sorunsuz almıştım geçen sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 17 Ağustos 2025; 12:34:40 > -
Hocalarım merhaba, Steam üzerinden uyguna alma yolu var mıdır?
-
Artık alınmıyor sanırım.
-
Hocam benim bir sorum olacak ben sanal kredi kartimi vpn ile Mısırda görünüyor gibi gösterdim abonelik güncellenirken Mısır lirası üzeriden mi hesaplar yoksa dolar uzerinden mi ben geçen sene sizin gösterdiğiniz kişiden EA play proyu almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlcymzz1905 -- 26 Ağustos 2025; 19:17:48 >
Bugün 3 arkadaşıma da aldım. Hala alınıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl aldın hocam? Urban vpn ile alamadım ben. Başka bir vpn mi lazım?
Brave tarayıcısının VPN’i ile aldım. Ne gibi bir hatayla karşılaşıyorsunuz?
Urban vpn ile olmuyor.
-
Kartı kabul etmiyor. Brave vpn'de ukrayna seçiliyor mu? Öyle bir şey göremedim?
Tamam buldum deniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 30 Ağustos 2025; 20:12:21 > -
Evet oluyor. Daha yeni 3 arkafaşıma aldım. Sorun olursa DM atabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X