< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PC için Ucuz FC 26 Satın Alma Yöntemi 🇺🇦 💻 (13. sayfa)
1 Mobil
-
-
Konuyu kimse takip etmiyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam merhaba bu senede fc 27 için yapabilirmişiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
konudaki yöntemle 12 aylık ea play pro aldım. fc 27 nin ultimate sürüm mevcut içinde. 60 dolara mâloldu.
Geçen sene bu yöntemle ea play pro almıştım 1 yıllık. Bugün almaya çalıştığımda şu uyarıyla karşılaşlıyorum --> Возникла временная проблема с вашим поставщиком платёжных услуг. Выберите другой способ оплаты или повторите попытку позже. (ref. #57202)
sebebini ve çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
_____________________________ -
bu yıl çalışıyor mu arkadaşlar
hocam selamlar.Epic gameste ukrayna üzerinden almaya çalışıyorum geçen yıl almıştım ama bu yıl sadece fc 27 standart sürüm ve ea play normal sürümü var mağazada.Siz nasıl yaptınız ?
ben ea sitesinden aldım
quote:
Orijinalden alıntı: deagle1903Geçen sene bu yöntemle ea play pro almıştım 1 yıllık. Bugün almaya çalıştığımda şu uyarıyla karşılaşlıyorum --> Возникла временная проблема с вашим поставщиком платёжных услуг. Выберите другой способ оплаты или повторите попытку позже. (ref. #57202)
sebebini ve çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
önceki üyelik bitmeden yenilenmiyormuş. aynı sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine
Merhaba hocam, bende epicten almıştım geçen yıl, şuan sadece standart görünüyor, vpn siz alınır mı acaba denediniz mi,, 2200 uah görünüyor direkt fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt