quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: Opricnik quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: Opricnik quote:Orijinalden alıntı: ultralisan En babası Mortal Kombat başkada iyi bir oyun yok dur bir bakayım bu ay ''girls'' çıktı nasıl birşey bilmiyorum Street fighter? Marvel vs Capcom.King of Fighters.Virtua Fighter Street Fighter çok çabuk sıkıyor diğerleride klasik zaten onları saymadım. Single oynamıyorsan sıkmaz.Online o oyunda 2008'den beri aktif oynayanlar var Hocam ben genel olarak fazla sevmiyorum Street Fighter evrenini Mortal her zaman daha çekici gelmiştir fatality olsun kombo olsun. Arkadaşlar olsun kuzenler olsun 2 oyun sonra sıkılıyorduk Street Fighter oynarken. zaten genel olarak fazla dövüş oyunu sevmiyorum ben. dövüş oyunundan pek anlamıyorsunuz sanırım :) çünkü dövüso yunuda karakterler vs okadar onemlı degıl denge her şey mk çok dengesiz ve online berbat
quote:Orijinalden alıntı: Opricnik quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: Opricnik quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: Opricnik quote:Orijinalden alıntı: ultralisan En babası Mortal Kombat başkada iyi bir oyun yok dur bir bakayım bu ay ''girls'' çıktı nasıl birşey bilmiyorum Street fighter? Marvel vs Capcom.King of Fighters.Virtua Fighter Street Fighter çok çabuk sıkıyor diğerleride klasik zaten onları saymadım. Single oynamıyorsan sıkmaz.Online o oyunda 2008'den beri aktif oynayanlar var Hocam ben genel olarak fazla sevmiyorum Street Fighter evrenini Mortal her zaman daha çekici gelmiştir fatality olsun kombo olsun. Arkadaşlar olsun kuzenler olsun 2 oyun sonra sıkılıyorduk Street Fighter oynarken. zaten genel olarak fazla dövüş oyunu sevmiyorum ben. dövüş oyunundan pek anlamıyorsunuz sanırım :) çünkü dövüso yunuda karakterler vs okadar onemlı degıl denge her şey mk çok dengesiz ve online berbat Dediğim gibi fazla dövüş oyunu sevmiyorum :) en fazla 1 hafta oynar sıkılırdım. Mortal Kombat evreninde karizma karakter daha fazla, ve daha ciddi bir oyun belki o yüzden daha iyi gelmiştir bana.