Şimdi Ara

PC HOPERLÖRÜNÜ AMFİ YERİNE KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün ilk bas gitarımı aldım ama söyle bir sorun var amfi yi almam biraz uzun sürebilir.Bir arkadaşımın bilgisayar hoperlörüne bağlayıp çaldığını duydum.Bunun üzerine bugün gidip bir jack birde jack küçültücü aldım tesisat tamam bilgisayara bağladım ama bas gitarı öttüremiyorum ses çıkmıyor daha demin bir abi ile konuştum hoperlörün bası kaldırması zor olabilir dedi.Birazda DH gitarcılarının yorumunu alayım dedim.Neden ses çıkmıyor ? bass gitarı hoperlör kaldırmaz mı ?

ilgilenenler için şimdiden teşekkürler

• bende bir süre elektro gitarımı o şekil kullanmıştım sadece subwoofer a bağla yoksa tweeterları patlatırsın ;)
  • guitar rig 3 diye bir program var kur onu gelir ses
  • anladık açığımı yakaladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemmy Kilmister

Evet arkadaşlar dün ilk bas gitarımı aldım ama söyle bir sorun var amfi yi almam biraz uzun sürebilir.Bir arkadaşımın bilgisayar hoperlörüne bağlayıp çaldığını duydum.Bunun üzerine bugün gidip bir jack birde jack küçültücü aldım tesisat tamam bilgisayara bağladım ama bas gitarı öttüremiyorum ses çıkmıyor daha demin bir abi ile konuştum hoperlörün bası kaldırması zor olabilir dedi.Birazda DH gitarcılarının yorumunu alayım dedim.Neden ses çıkmıyor ? bass gitarı hoperlör kaldırmaz mı ?

ilgilenenler için şimdiden teşekkürler

2+1 var bende. ses subwooferdan gelir bas olarak. hoparlorden gelenler zevk vermez ama yinede hiç yoktan iyidir.
    aldığın incelticiyi kablonun ucuna takıp onuda mikrofon girişine tak,diğer ucunu da gitara. gitarın sesi açık mı ona bak bir de pc mikrofon + hoparlörünün sesi açık mı hepsini kontrol et. bir program kurmadan bu şekilde kullanıyordum ben

• gitarın sesi açık mı? hani var ya üzerindeki düğmelerden biri
  • Hocam iyide o bas gitarların frekansları çıkış güçleri yüksek değil mi 2+1 e göre, entegreler uçmasın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Hocam iyide o bas gitarların frekansları çıkış güçleri yüksek değil mi 2+1 e göre, entegreler uçmasın sonra.

subwooferdan mükemmel ses geliyor biraz kısıp çalabiliyorsun yani amfinin yerini tabiki tutmaz ama 7-8 aydır bu şekilde kullanıyorum ben
  • Bende amfiyi hoparlör olarak kullanıyorum, bas 0 da, pc'ye bağlı. :)
  • apörlör
    hopelya
    dıyenı gordum de "HOPERLÖR"dıyenı yenı goruyorm
  • bende 5+1 sistem var, amfimi-yani kuzenden ödünç aldığım amfi - kuzene geri verdim bassa başladığı için.bende elektro var (bu da kuzenin ama o ayrı konu ) bi deniyim bakalım nasıl bi performans vercek :) bir de Gu,tar fx box diye bi program varmış distortion falan da verebiliyormuş bilginize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.