Şimdi Ara

PC ekranı titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle pc im masaüstü ve ati readon hd 4650 ..bilgisayarımda 3 gün önceye kadar hiç bi sorun yoktu ama 3 gündür pc açılır çaılmaz ekran ölümüne titriyor kullanılacak gibi değil ...hani bi değişiklik yaptım yükledim bi şey pc ye desem o da değil pc yi açar sadece internette taklırım o kadar..bi iki oyun yüklü onlarıda oynamam..bu titremenin sebebi nedir?

şimdi ekranı 1440 900 bu önerilen en yüksek ayar hep bundaydı ayar bunu şimdi orta ayara 1280 e 800 e aldım tireme gitti de ekran hem büyük gelio bulanık bölye sevmiyorum nasıl tekrar eski ayarlarımda kullanabilirim ?

• Monitörün yakınında hoparlör falan varsa uzaklastır mıknatıslardan etkilenmiş olabilir. Ayrıca monitör ayarlarına girip hertz ini yükseltmeyi ve Phase ayarını değiştirmeyi dene eğer hiçbir fark olmuyorsa voltajla ilgili bir sıkıntı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komrat16

Monitörün yakınında hoparlör falan varsa uzaklastır mıknatıslardan etkilenmiş olabilir. Ayrıca monitör ayarlarına girip hertz ini yükseltmeyi ve Phase ayarını değiştirmeyi dene eğer hiçbir fark olmuyorsa voltajla ilgili bir sıkıntı olabilir

hertz en yükseteydi bakmıştım 72 miydi neydi hopörlör var pc nin yanında hep vardı şimdi ne değişti eve gidince denicem de bi de phase ayarı nedir nerden değiştirilir sistemin windoms 7 ?

he bu arada pc çöznürlüğünü düşürdüğümde tireme gitmişti yani hopörlör o zamnada vardı pc yanında yani hopötlörleredn değildir diye tahmni ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antika1211 -- 8 Kasım 2014; 19:09:24 >
  • Phase (Faz)/Clock (Saat) Ayarı: Monitörde beliren çizgileri ve bulanıklığı gidermek için yapılan bir ayardır. titreme sorununu engeller mi bilmiyorum ama denemeden bilemeyiz :)

monitörün yanında bir cd verildiyse ayarlara bu cd den ulaşabilirsin yada internetten monitörün yazılımını indirebilirsin. ayarları değiştirmeden önce orjinal değerleri not al olurda görüntü daha kötü olursa düzeltirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komrat16 -- 8 Kasım 2014; 21:19:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.