Merhaba arkadaşlar.... Pcye yeni egzos fanı aldım.Bikaç yerde okudugum kadarıyla fan içerdekini alıp dışarı uflemesi gerekir diyor. Ben fanı içeriye uflucek şekilde takdım. Bir sıkıntı olurmu...
MordowwM
kullanıcısına yanıt
Fanların genel kullanımı ön ve/veya alttan içeri, arka ve/veya üstten dışarıdır.
Bununla birlikte, işlemci soğutucusu egzos fanına yakın olduğu için, egzos fanını içeri (cpu'ya) doğru üfleyecek şekilde konulduğunu da görüyoruz. Ancak o zaman da, kasa içindeki ısınan havanın çıkacağı güzergahı belirlemek önemli.
Sözün özü, fanların kombinasyonları (takılacağı yerler, içeri-dışarı, fan sayısı, vs) çok fazla olduğu için en uygununu yine siz tespit edeceksiniz.
Hangi şekilde daha düşük sıcaklıklar elde ediyorsanız o kombinasyon sizin için en iyisidir.
Tavsiyem, ısınan havanın doğal hareket gücünü (ısınan hava yukarı yükselir) kullanarak, ön ve/veya alttan içeri, arka ve/veya üstten de dışarı üfletin.
Teşekkur ederim sagolasın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme