< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 4 Kasım 2014; 21:33:24 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 4 Kasım 2014; 21:33:24 > |
|
Bilgisayarınızdaki sesi telefonunuza aktarmak, çeşitli durumlarda kullanışlı bir özellik olabilir. İşte bilgisayarınızdan telefonunuza ses aktarmak için adım adım bir kılavuz:
1. Adım: Yazılım Kurulumu
Başlamak için hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza ses aktarım yazılımı yüklemeniz gerekir. "AudioRelay" veya "AirDroid" gibi popüler seçenekler mevcuttur.
2. Adım: Cihazları Bağlama
Yazılımı yükledikten sonra bilgisayarınızı ve telefonunuzu aynı Wi-Fi ağına bağlayın.
3. Adım: Yazılım Ayarları
Bilgisayarınızdaki yazılımda "Sunucu" olarak ayarlayın. Telefonunuzdaki yazılımda "İstemci" olarak ayarlayın.
4. Adım: Bağlantı Kurma
Bilgisayarınızdaki yazılımda, telefonunuzun IP adresini "Bağlantı Kur" alanına girin ve "Bağlan" düğmesine tıklayın.
5. Adım: Sesi Aktarma
Bağlantı kurulduktan sonra bilgisayarınızdaki sesi telefonunuza aktarmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki ses oynatma cihazlarını "Ses Çıktısı" olarak seçin.
Faydalı İpuçları
Sonuç
Bilgisayarınızdaki sesi telefonunuza aktarmak, müzik dinlemek, podcast'leri dinlemek veya video izlemek gibi çeşitli amaçlar için faydalı bir özelliktir. Yukarıdaki basit adımları takip ederek bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
|
|
|