Şimdi Ara

Pc de yapacak bir şey yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de yapacak bir şey yok öyle oturuyorum basında zaman gecmiyor bana güzel bir oyun önerirmisiniz korku haric her türden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: moksay

Pc de yapacak bir şey yok öyle oturuyorum basında zaman gecmiyor bana güzel bir oyun önerirmisiniz korku haric her türden olabilir

sistemin nasıl bilmem ama iyiyse prototype 2 güzel oyun. Kötüyse CS 1.6 hiçbi oyuna deısmem sxe indir onlıne oyna hem ordakilerle de muhabbet kurarsın :) ha bn sevme öyle coluk cocuk oyunu dersen kendi zevkine uygun bir strateji oyunu bul çok iyi vakit geçer.
    Kimse yorum yapmamış bnde yardımcı olmaya calıstm . Yardmcı olabildıgımce :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

Orijinalden alıntı: moksay

Pc de yapacak bir şey yok öyle oturuyorum basında zaman gecmiyor bana güzel bir oyun önerirmisiniz korku haric her türden olabilir

sistemin nasıl bilmem ama iyiyse prototype 2 güzel oyun. Kötüyse CS 1.6 hiçbi oyuna deısmem sxe indir onlıne oyna hem ordakilerle de muhabbet kurarsın :) ha bn sevme öyle coluk cocuk oyunu dersen kendi zevkine uygun bir strateji oyunu bul çok iyi vakit geçer.
    Kimse yorum yapmamış bnde yardımcı olmaya calıstm . Yardmcı olabildıgımce :)

sistem güzel ve bana iyi bir strateji oyunu gerek aslında mediaval gibi değil yanlız rise of nations gibi ama empire erath da önermeyin oynadım cünkü

• Ben de zaman geçiricek strateji arıyorum. (Fazla Karışık Olmadan) Takip.
  • age of empires 3 gayet güzel bir strateji oyunu fazla karışık değil çok kafa yormaz
  • Age of empires 3 yaklaşık 2 ay kadar oynamıştım. Denemediğim mod, yama, senaryo, cart curt kalmadı Ve Sıkıldım. :(
  • eve age of 3 sıkıcı ya yok mu söyle güzel bir şey rise of nations tarzı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle cs 1.6
  • age of empires 3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.