Şimdi Ara

PC DE KLASÖRLER AÇILMIYOR ACİLLL YARDIMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVET ARKADASLAR PC DELİRDİ SSL HATASI VERİYOR SAATİ AYARLIYAMIYORUM LİSTEDEN PROGRAM SEÇME ŞEYİ ÇIKIYOR KLASORLER ACILMIOR
    MÜZİK DOSYALARININ BARINDIRDIĞIM KLASÖRÜ İSE VLC MP İLE AÇIYOR SADECE FORUMA GİREBİLİYORUM ACİL YARDIM EDİN BU SORUN ÖNCEDEN
    TEKRARLADI FORMAT ATTIM BU SEFER FORMATLAMADAN NASIL BU SORUNU GİDEREBİLİRİM.



  • Öncelikle böyle yardım talebi olmaz. Bir insan düşünün bakaya giriyor, vezne görevlisine "ben geldim, paramı verin" veya "ben geldim, alın buda paranız" deyip işlem yapıyor. Bu sizede saçma ve aptalca geldimi acaba!!!

    İnsan öncelikle bilgisayarının özelliklerini belirtir, bir notebook ise marka ve model numarası yazılır, yaşları sorun ile alaklı ise 4 yıldır, 3 aylık gibi belirtilir, sonrasında işletim sisteminden bahsedilir ismi ve kaç bit olduğu yazılır, sorunun kısa ve öz açıklaması yapılır, varsa eldeki veriler gönderilir, bunlar bir resim veya vide olabileceği gibi mavi ekran hatalarında gördüğümüz dump dosyaları veya gerekli diğer materyaller olabilir.

    Ben ve benim gibi insanları buraya para aldıkları için gelmiyorlar. Bir ünvan ve makam sahibide olunulmuyor. Tüm maksat insani bir yardım. Benim vaktim kısıtlı, günde 1- 1,5 saat kadar vakit ancak ayırabiliyorum (çoğu zaman 3 günde bir) maksat olabildiğince sıkıntı çeken insana ulaşıp problemlerini çzöme konusunda yardımcı oalbilmek. Benimkisi Allah rızası için yapılan bir yardım, yaradanın bahşettiği bilgiyi mümkünse ihtiyacı olupta bu konuda eksiği olan bir muhterem ile paylaşabilmek. Ancak, sayfayı açıyorum, özellikle "0" "sıfır" cevaplı olanları açıyorum ki kimsenin elini sürüp yardımcı olmadığı kardeşime ben yardımcı olayım diye. Lakin ne bilgisayar bileşenleri var, ne işletim sistemi ne probleme dair özenli bir açıklama nede durum ait bir veri (resim, video vs). Sarı çizmeli Mehmed Ağa gel beni bul. Bir başkasına yardımcı oalcağım vakti siz ve sizin gibilerin sayfalarını açıp okuyup birde stres ve asabiyet dolarak kapatmak çok can sıkıcı. 2 Gün önce benzer bir durum: Hiç bir bilgi göndermemişsiniz gönderirseniz yardımcı omaya çalışırım. Cevap: 3 ay öncede olmuştu o zaman yine gelip buraya yazmıştım oradan gerekli olanları bulabilirsin.. Benim vaktimi boş yere aldığınız için biraz streslendim, birazda asabileştim ama bir bardak su içtim ve düzeldi. Sizin gibi yardıma ihtiyacı olupta, her şeyini olması gerektiği gibi yazıp gönderip de yardım alamayan kardeşime yardım etmeyip bu saçma sayfanızı açtığım için içimde oluşan öfkemi hiç bir şey dindiremiyor maalesef.

    Şimdi, bence yardımı hiç mi hiç haketmiyorsunuz....Yinede bir defa daha bir yardım talebini boş çevirmiyeceğim ki bu yalnızca yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünmemden..

    NOT: Bu yazıyı yamaktan bıktığım için sabit bir dosyaya kopyaladım, gerektiği her hal için ordan alıp kopyala/yapıştır yapıyorum ki daha çok zaman sarfiyatına mani olsun.


    Probleme geçersek, şu hatalara ilişkin bir ekran görüntüsü veya video gönderin. Bilgisayarın donanım özelliklerini belirtin, işletim sistemi bilgisini verin, problemin ne zaman, nasıl ve hangi işlemleri yaparken ortaya çıktığı bilgisini eklemeyi unutmayın, yukarıda anlattığınız problem hikayesini anlamak için epey bir kafa yormak gerekiyor lütfen tane tane ve anlaşılır biçimde problem/problemleri anlatınız. Bütün bunalrı yaptıktan sonrada haberdar et kısmı ile banada haber vermeyi unutmayın ki sizin gerekli bilgileri eklediğinizden bende haberdar olup durum incelemesini yapabileyim.

    Bunları yaparkende internetten "Combofix" adından ücretsiz minik bir dosya indirin, kurun ve çalıştırın (porabledir kurulum sonrası uninstall yapmanıza gerek yoktur) ortalam 10-15 dakika kadar çalışması sürecektir, bu esnada hiç bir şeye dokunmayın, silmeyin, çalıştırmayın, karıştırmayın. İşi bittiğinde bir log dosyası oluşturacaktır bu dosyayı kaydedip buraya koyun bende bir göreyim.

    Geçmiş olsun, kolay gelsin.




  • kardeşim cclenaer combofix programlarını bi dene

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı combofix ile bi tarat olmadı sistem kurtarma yap veya explorer.exe ile ilgili bir virüs olabilir bilemedim ama bi dene bunları
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    sevgili kardeşim doğrusunu söylemek gerekirse ''BAKA'' dan sonrasını okumadım ve bu yazıyı da forumdaki benden alt rütbelerdeki insanların hatalarını yüzüne vurmak için bilgisayarımda bi köşede saklamıyorum.
    ben forumda çok vakit geçirmiyorum ve senin bu dediklerini bilmiyorum ama sen bu hatalarımı yüzüme vurmayıp insan gibi bana sorsan da bende ona göre cevap versem ? madem para için burada durmuyorsun o zaman insanlara BİLDİĞİN KONULAR HAKKINDA yardım et.
    ve insanları burada ezme zaten tüm forum kullanıcıları kendini alt rütbelilerinden üstün zannediyorlar hani banlarsınız ya.
    zaten sağolsunlar arkaddaşlar yardım etti ve zaten combofix ccleaner gibi programları da bilgisayar açmıyordu ama yine format atıp düzelttim.
    açıkçası zaten 1-2 hafta içinde cevap geleceğini bile bile konu açtım fakat erken cevap geldi oldukça şaşırdım
    internet bağlantım olsayıdı konu açmazdım internette araştırırdım.
    yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim umarım bir daha insanların hatalarını yüzlerine vurmassınız.




  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.