illa birini sileceksen başın agrımasını istemiyorsan bence kullanıcagın butun dokuman program ne varsa d ye kopyala ve c ye format cek gitsin hem sonradan silme ile olucak problemlerden de kurtulursun en temizi yeniden windows u yuklemendir.. diger sekilde birisini sileceksin birisi kalacak durumları ise tam guvenli bulmuyorum..
+1
ya aslında doğru diyosunuz ama şirket Bilgisayarı o yüzdeen format atmak istemiyorum eğer düzelte bilirimsem tabii o yüzden sizden yardım istedim... eğer düzeltemesem çare yok format atacağım,
dostum saol yazdıklarını deneyeceğim, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım aynı dizinde yani C:/ de 2 tane windows olunca bocaladım yazıkların için tekrar saol.......
quote:
Orjinalden alıntı: astral32
quote:
Orjinalden alıntı: TuSuB@sA
quote:
Orjinalden alıntı: astral32
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
illa birini sileceksen başın agrımasını istemiyorsan bence kullanıcagın butun dokuman program ne varsa d ye kopyala ve c ye format cek gitsin hem sonradan silme ile olucak problemlerden de kurtulursun en temizi yeniden windows u yuklemendir.. diger sekilde birisini sileceksin birisi kalacak durumları ise tam guvenli bulmuyorum..
+1
Cok acıklayıcısın Senin gibi biri Lazım bu foruma Tebrikler dostum Engin tecrubelerinden Faydalanmak isterim.....
ortak ne yapıyım aynı seyleri yazmaktansas böyle daha iyi olur dedim
Neyse tamam Ortak bunada sukur adamımız Birseyi yapmaya karar verebilse ...
Format atmak tabiki suan İyi olurdu ama Bana format nasıl atılacak diye soran olmadı......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme